Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarilska mot TV4 efter händelsen i Bingolotto: "Dags att lägga ner"

02 maj, 2022, 19:00 
AvIndra Nordemar

Månadens första Bingolotto blev problematisk för många. Nu rasar tittarna mot kanalen.

Annons
Bingolottos programledare – minns du alla?Brand logo
Bingolottos programledare – minns du alla?

Programledarna har kommit och gått i TV4:s långkörare Bingolotto, men sedan 2020 är det Lotta Engberg och Stefan Odelberg som håller i trådarna, och tillsammans har de gjort storsuccé i rutan.

Programmet är älskat av många, men kanske allra mest av de lyckliga vinnarna. Ja, varje vecka delas ju fina priser ut till bingospelare. Men under söndagens Bingolotto var det flera som stötte på problem – nu rasar tittarna.

Lotta Engberg och Stefan Odelberg tillbaka i rutan

Bingolotto håller i gång året om. I fjol sändes det även under sommaren, då med Casper Janebrink och Agnets Sjödin i spetsen. Om det blir någon sommarspecial även i år återstår att se, men med tanke på förra årets succé lär TV4 fortsätta med sommarkonceptet.

Annons

Bingolotto engagerar varje vecka miljontals svenskar som bänkar sig i tv-sofforna. Även för de som väljer att inte spela är ju programmet en underhållning då det innehåller så mycket mer än bara spel.

Under söndagen var till exempel Nanna Grönwall och Lina Hedlund på plats i studion och bjöd tittarna på sång och dans. Men troligtvis är programmet ändå mest spännande för de som investerat i lotter.

Tittarilska mot TV4 efter spelet i Bingolotto

Vinsterna rör sig vanligtvis om antingen pengar, fordon, eller resor – med andra ord är det fina priser som delas ut, och ingen hade nog tackat nej till något sånt!

Men när spelet satte i gång på söndagen var det flera som stötte på tekniska problem, vilket resulterade i att de inte kunde spela som de ville.

Det var främst appen som krånglade, vilket TV4 blev medvetna om av många som kommenterade på Bingolottos Facebooksida.

Flera besvikna bingospelare skrev kommentarer i liknande spår:

Annons

”Kommer inte in på appen så kan ej spela bingo tre och fyra”.

”Jag kommer inte heller in på appen!”

"Tror det är dags att lägga ner detta."

TV4 fick i stället skriva ut vissa siffror på Facebook, tills att de löste problemet.

”Hej! Det verkar som att visa har haft ett tekniskt problem men det ska vara löst nu.”, svarade de efter en stund in i programmet.

Foto: TV4

Annons