Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Förklaringen bakom mystiska bilden på E-Type med nya flickvännen

02 maj, 2022, 17:00 
AvIndra Nordemar

En ny bild på kärleksparet Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Erikson avslöjar de hemliga relationerna.

Annons
Svenska kändisar – då och nu!Brand logo
Svenska kändisar – då och nu!

Häromveckan bekräftade artisten Martin Erikson, 56, mer känd som E-Type, att han funnit kärleken på nytt till Svensk Damtidning. Den lyckliga som fångat hans hjärta? Familjehemsmamman Melinda Jacobs, 37.

Paret sågs ihop för första gången på Storytel Awards den 24 mars, men yttrade sig inte då om relationen. Men sedan de gick ut med nyheten har de under denna korta tid blivit ett av kändis-Sveriges hetaste par – kanske beror det på att de hänger med den så kallade eliten.

Nu har en ny bild dykt upp på turturduvorna, och vid en först anblick är det en del frågetecken som dyker upp – hur känner de varandra egentligen?

Kärleksparet Melinda Jacobs och E-type på fest hos kungen

På fredagen gjorde Melinda och E-Type sitt första officiella framträdande som par, och man får ändå säga att omständigheterna var extraordinära. Paret var nämligen inbjudna av kungen till den stora Sverigemiddagen.

Annons

Middagen hålls årligen som ett sätt för kungafamiljen att tacka utvalda personer som gjort något viktigt och bra, och i år var Melinda en av dem.

Melinda var fostermamma till Esmeralda Gustafsson, också kallad Lilla hjärtat, vars död skakade hela Sverige. Sedan dess har Melinda kämpat för utsatta barns rättigheter, och för det har hon hyllats.

E-types överraskning till flickvännen – bilden avslöjar

Nu har Melinda börjat visa upp sin kärlek på Sociala medier. Den första bilden med E-Type är från slottet innan den kungliga middagen. Och i går kom en ny bild – även denna gång var paret omringade av flera celebriteter.

Melinda har nämligen fyllt år och födelsedagsfirandet ordnades av pojkvännen.

"Igår var det min födelsedag. 38 gånger har jag nu fått äran att fira den. Jag är så tacksam för varje ny födelsedag. Martin överraskade med båttur i skärgården, god mat och fina vänner", skriver Melinda på Instagram.

På bilden ser vi bland annat politikern Ulf Kristersson, partiledare för Moderaterna, och konstnären Ernst Billgren, med deras respektive – kanske inte det mest tippade gänget, men faktum är att de är goda vänner och har varit det en längre tid.

Ernst Billgren är en av E-Types närmsta vänner och har varit det i många år, och även Ulf och hans hustru Birgitta har synts på middagar med artisten vid otaliga tillfällen – kul!

Foto: TT

Annons