Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tommy Nilssons bebislycka med 20 år yngre flickvännen – blivit pappa i hemlighet

03 maj, 2022, 18:00 
AvIndra Nordemar

Tommy Nilsson och Linda Olsson har fått sitt andra barn ihop.

Annons
Svenska kändisar – då och nu!Brand logo
Svenska kändisar – då och nu!

Tommy Nilsson, 62, är en av Sveriges mest folkkära artister. Genom sin gedigna karriär har han bjudit på hitlåtar som Öppna din dörr, Stad i ljus och Dina färger var blå, som än i dag går hem hos såväl äldre som unga.

Ja, Tommy ligger inte på latsidan, men det gäller inte bara karriären. Genom åren har han även haft ett sprakande kärleksliv, vilket givit honom fem barn – och nu har artisten fått ytterligare tillökning!

Tommy Nilsson barnbesked med 20 år yngre flickvännen

Tidigare var Tommy gift med Malin Berghagen, men sedan 14 år tillbaka är han tillsammans med Linda Olsson, 42. De har sedan tidigare sonen Tim, men enligt Hänt har paret nu fått sitt andra barn.

Det var i mars som Linda avslöjade på Instagram att hon var gravid. I samband med Tommys födelsedag delade hon en bild där hon visade upp sin mage:

Annons

"Grattis mina fina älskade man på din dag! Älskar dig mer än någonsin och är så glad över var vi befinner oss idag, vår familj.", skrev hon då.

Linda Olsson bekräftar: Fått en dotter med Tommy Nilsson

Och nu har de välkomnat en dotter till världen! Enligt uppgifter på Skatteverket som Hänt har tagit del av bor det numera ytterligare en person på Tommys och Lindas adress – en liten flicka på noll år.

På Instagram bekräftar Linda dessutom den glada nyheten. Till ett inlägg gratulerar en vän tillökningen:

”Stort grattis till er lilla söta dotter. Så underbart!”, skriver vännen varpå Linda svarar:

”Tack snälla! Hon är ljuvlig.”

Men varken Tommy eller Linda har officiellt gått ut med att de fått en dotter ännu – kanske väntar de tills hon vuxit till sig lite!

Foto: TT

Annons