Let's Dance-stjärnans drag bakom kulisserna – så dolde hon hemligheten

03 maj, 2022, 12:30 
AvSimon Holm Stålhand
Hela Let's Dance-gänget från 2019
Let's Dance-gänget 2019.

Sigrid Bernson och sambon Robin Bengtsson väntar barn. Nu avslöjar Bernson hur hon lyckades lura alla!

Annons

Sigrid Bernson, 33 är en veteran i Let's Dance-sammanhang. Hon ställde upp för första gången redan 2011 och har sedan dess kammat hem glasskon två gånger. Men frågan är om inte säsongen 2019 är hennes favoritsäsong...

För det var då som dansaren träffade sin livspartner, artisten Robin Bengtsson, 32. De parades ihop i succé-programmet och det slog gnistor direkt! De lyckades även hålla sin romans hemlig fram till senare det året då de avslöjade att de blivit ett par.

Sigrid Bernson och Robin Bengtsson blev ett par under Let´s Dance.
Det slog gnistor mellan Robin Bengtsson och Sigrid Bernson i Let's Dance!

Nu har de tagit nästa steg i sin relation. I förra veckan så gick paret ut via Sigrids Instagram med beskedet att de väntar ett barn tillsammans!

"En bulle verkar ta lite längre tid än de andra.. I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen", skrev paret gemensamt på Instagram.

Annons

Lurade alla med kräkpåse

Bebisen väntas till september, vilket betyder att Sigrid Bernson var gravid när sambon Robin Bengtsson var med i Melodifestivalen tidigare i år med låten "Innocent love", som tog sig hela vägen till en finalplats.

Men hur lyckades hon dölja graviditeten i TV?

Sigrid Bernson tillsammans med sin sambo Robin Bengtsson under Melodifestivalen 2022
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson efter deltävlingen i Melodifestivalen.

I ett nytt Instagram-inlägg avslöjar Bernson hur hon lyckades med kuppen. Hon berättar att hon lyckades dölja det genom att hon hade med sig mackor och kräkpåse. Dessutom bar hon Robins stora luvtröjor för att dölja magen under TV-sändningen.

Annons