Anja Pärsons och Filippa Rådins besked – nu stoppas de

21 apr, 2023, 13:00 

Filippa Rådin och Anja Pärson berättar själva.

Annons

Stylisten Filippa Rådin och skidlegendaren Anja Pärson utgör tillsammans ett av kändis-Sveriges hetaste par. Det är många som vill följa deras varje steg på Instagram, och paret delar gärna med sig.

Men nu stoppas de från att berätta om ett stundande hemligt projekt...

Powerparet Anja & Filippa – valet för familjen
Powerparet Anja & Filippa – valet för familjen

Anja Pärsons besked om framtiden

Filippa och Anja har vitt skilda karriärer. Anja Pärson la karriären i skidspåret på hyllan 2012, och har efter det prövat vingarna på olika vis.

Tillsammans med Filippa har hon jobbat på bygget av sitt drömhus, en liten oas i Umeå. På Yotutube fick följarna hänga med och se bygget ta form i en tio delar lång serie.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Huset är klimatsmart, och just miljötänket är något de båda brinner för. För Anja är det så pass viktigt att det är dit hon valt att rikta all sin energi framöver.

– De närmsta 20 åren vill jag bara lägga kraft på sådant som känns meningsfullt inom hållbarhet och miljö, har hon sagt till Amelia.

Anja Pärson och Filippa Rådins kryptiska besked

Att jobba tillsammans är alltså inget nytt för Filippa och Anja. Och nu verkar det vara dags igen – men exakt vad som pågår råder det stor förvirring kring.

På sin Instagram laddar skiddrottningen upp en bild på hustrun Filippa framför en kamera, i vad som ser ut att vara någon form av intervju-situation.

"Intensiva dagar" skrev hon under en bild på Filippa som filmades i sitt kök.

"Vad vi håller på med kommer i höst" Skriver hon sedan under det andra fotot. Hon vill inte berätta vad som faktiskt pågår.

Annons

Filippa har på sin Instagram postat klipp och bilder från en fotografering med Anja och taggat företaget Markslöjd, så vem vet vad som egentligen är på gång! En sak är säker: följarna älskar när Filippa och Anja gör saker tillsammans, så den som väntar på något gott väntar som bekant aldrig för länge.

Foto: TT

Annons