Anja Pärsons och Filippa Rådins tråkiga beslut – efter 14 år tillsammans

20 jan, 2023, 10:00 

Nu har Anja och Filippa fattat ett tråkigt beslut, och följarna reagerar.

Annons

Det var 2008 som skidlegendaren Anja Pärson och stylisten Filippa Rådin blev ett par, och några år senare sa de "ja" till varandra och blev äkta makar.

I fjol påbörjade paret ett gemensamt projekt, ett husbygge! Men nu verkar något ha förändrats för Anja och Filippa.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

Höll relationen hemlig

Det var i Filippas klädbutik i Umeå som makarnas vägar korsades för första gången. Först blev de vänner, men det utvecklades senare till en romans. Den hölls dock hemligt ett par år, innan de gifte sig med pompa och ståt – helt offentligt.

En sommardag 2014 vigdes de nämligen av Socialdemokraternas före detta partiledare Mona Sahlin under Prideveckan, i en känslosam ceremoni.

– De två bjuder så väldigt mycket på varandra, men det var också väldigt känslosamt. Det här är två människor som har kämpat för sig själva och för sin kärlek. Det väcker väldigt mycket lyckokänslor bland släkt och familj att se dem här i dag, sa Sahlin då till Expressen.

Anja Pärson och Filippa Rådin som skrattar
Vilket succépar!

Idag har de varit ett par i över fjorton år, varav sex av dem som gifta, och har två gemensamma barn, en mellanpudel, och Filippas dotter Emmi från en tidigare relation.

Annons

Anja Pärson och Filippa Rådins tråkiga beslut

Tillsammans med barnen och pudeln Astrid bor Anja och Filippa i centrala Umeå, men de har större planer. På deras gemensamma Youtube-kanal har följarna kunnat hänga med i varje steg av bygget av deras drömhus vid havet.

– Vi bygger ut vårt fritidshus och andningshål. Strandtomten, som vi köpte för tre år sedan, har ett fantastiskt läge en halvtimme från stan. På den har vi renoverat ett härbre på 36 kvadrat och tagit bort en barack. På den delen står det nya huset. Under bygget åker vi hit nästan varje dag, har Anja sagt till Leva och Bo.

Men nu verkar något ha skett. Det har gått hela fyra månader sedan kanalen uppdaterades sist, efter att ha uppdaterats regelbundet, uppmärksammar en följare på Instagram.

"Lagt ner kanalen på youtube om husbygget?" Frågar användaren Anja Pärson, dock utan svar.

Ja, ett trist beslut att de valt att inte uppdatera mer, men förhoppningsvis har de bara tagit lite julledigt från renoveringen.

Foto: TT

Annons