Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Books stora utseendeförändring – berättar själv om konsekvenserna

08 maj, 2024, 17:00 
Victoria Morand
Anna Books har drabbats av allvarliga konsekvenser.
Annons

Sedan sångaren Anna Book var liten har hon alltid mått dåligt över en viss detalj i hennes utseende – nämligen hennes tänder.

Lika som bär: Kändisarnas barn som är kopior av sina föräldrar!Brand logo
Lika som bär: Kändisarnas barn som är kopior av sina föräldrar!

Men nu har artisten drabbats av allvarliga konsekvenser på grund av hennes kosmetiska ingrepp.

Fått väldigt allvarliga konsekvenser

I en intervju med Aftonbladet berättade Anna år 2017 att hon velat fixa sina tänder sedan hon var 15 år. Detta då hon hade så dåligt självförtroende kring tänderna.

Annons

I många år så led Anna av svår muntorrhet. Detta efter att ha genomgått 17 bukoperationer och tvingats gå på tung medicin. Påföljden av medicinen var extremt uttorkade slemhinnor och gula tänder.

Jag röker inte, jag dricker inte kaffe och jag kände "vad f*n händer med mina tänder". Jag hade konstant smärta, det ilade, isade och värkte och jag kunde inte leva, berättar Anna.

Anna Book innan hennes kosmetiska ingrepp, 2015.

Nya tänder!

2017 bestämde sig Anna Book för att sätta in porslinkronor i munnen, det vill säga att hon har slipat ner sina riktiga tänder och satt in nya.

Annons

Men ingreppet blev inte riktigt som hon hade tänkt sig...

Hon beskriver att hennes tänder inte är korrekt gjorda, och att kronorna är olika tunga och har alla olika storlek vilket har resulterat i att hon nu har ett sämre bett.

– Mina tänder blev aldrig färdiggjorda och det har fått väldigt allvarliga konsekvenser. Mina tänder under har tagit stryk. Två av mina tänder orkade inte bära upp kronorna mer då de är för tunga och tjocka. De tänderna har gått av. Jag måste skaffa implantat, berättar Anna Book i en video på Instagram.

Nu ska hon reparera problemet

Anna berättar att hon inte ser någon annan utväg än att åka till Turkiet för att operera om tänderna.

Annons

"Jag har varit smärtsamt medveten om att jag skulle vara tvungen att fatta det här beslutet redan för flera år sedan och jag har tittat på flera möjliga alternativ både i Sverige, Spanien och Turkiet. Jag har äntligen kommit fram till trampolinens kant, jag kommer kasta mig ut, för att landa i något som kommer bli bra för mig", skriver Anna.

Vi önskar Anna ett stort lycka till och att hon mår bättre snart!

Bild: TT/Instagram

Annons