Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolin smygfilmad under tv-inspelningen – beteendet bakom kulisserna

26 feb, 2024, 07:00 
Anna Brolin fångas på film – i en aningen oväntad situation!
Annons

TV4-succén Farmen rullar för fullt i rutan, med den eminenta Anna Brolin i spetsen. Förutom att säsongen bjudit på en rejäl dos drama och spänning, är det ju också ett ypperligt sätt att fly undan februarimörkret – i Farmen är det ju strålande sol!

Nu delar Anna Brolin klipp från bakom kulisserna av inspelningarna i somras – och då ertappas hon i en oväntad situation.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Anna Brolin bodde i barack – berättar själv

Årets säsong av Farmen spelades sedvanligt in i Skillingaryd. När programmet spelas in brukar produktionen bo kring inspelningsplatsen, i baracker, eftersom inspelningarna pågår så länge.

När Anna gästade Lotta Bromé i Mix Megapol berättade hon att hon tillbringar hela tio veckor på gården, och att det i år blev en lite annorlunda vistelse.

Annons

– Kan du ha med dig familjen då, det måste du väl kunna?, frågar Lotta då.

– Ja, mina barn har varit med och levt ett barack-liv, så vi bor i baracker på en parkeringsplats, konstaterar Anna Brolin.

Just i år fick Anna sällskap i sin barack av sina barn, eftersom hon oturligt nog fick en vattenläcka i köket kort innan avfärd.

– När vi kommer ner till parkeringsplatsen som är en grusparkering och ligger i en återvinningscentral, då säger mina söner så här: ”nu är vi framme vid mammas landställe!”, berättade Anna Brolin.

Anna Brolins beteende bakom kulisserna avslöjas

Tio veckor på en idyllisk gård när den svenska sommaren är som bäst – ja, värre kan man ha det. Dessutom har Anna Brolin väldigt kul på jobbet. På Instagram delar hon med sig av glimtar från inspelningarna, och denna gång stod en danspaus på schemat.

Annons

– När det dansades schottis på gårdsplanen fick en gammal Lets dance-alumn bekänna färg 🤪 (och öva på landsvägarna i väntan på entré), skriver hon på Instagram.

Ja, det blev både solodans och pardans ihop med Farmen-Wincent! Och visst syntes det att Anna Brolin drillats i Let's Dance, trots att det var 2013. Det stod mellan henne och artisten Erik Segerstedt när hon tvingades lämna programmet.

– Man går ju en match mot tonårsflickidoler, den är tuff. Och jag har haft det tufft mot juryn, jag har inte fått jättehöga poäng, sa hon då.

Foto: TV4

Annons