Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolin svarar efter långa frånvaron – då är hon tillbaka i rutan

18 aug, 2022, 04:00 
AvSimon Holm Stålhand

Anna Brolin ger beskedet.

Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Anna Brolin, 42 har en gedigen karriär bakom sig som reporter och programledare, främst för TV4. Bland annat är hon ofta med under kanalens fotbollssändningar då hon är sportjournalist i grunden. Men på senare dar är hon kanske mest känd för sin roll i Efter fem.

Under 2020 tog hon över rollen som programledare i Farmen.

– Vilket sommaräventyr man ska få vara med om och backa bandet hundra år i tiden, det ska bli jättehäftigt, sade Anna då om att ta över programmet enligt Hänt.

Det populära intervjuprogrammet Efter Fem leder hon bland annat tillsammans med kollegorna Henrik Alsterdal, 42, Maximilian Artell, 31, Tilde de Paula, 49, och Axel Pileby, 35.

Men under sommaren har Anna haft annat för sig och syns inte till i tv-rutan.

Anna Brolins besked till tittarna

Ännu en sommar betyder ännu en inspelning av det populära programmet Farmen. Detta innebär att Anna har varit upptagen med det, och helt enkelt inte hunnit med att synas i Efter Fem.

Nyhetsprogrammet har dessutom haft sommaruppehåll, men är nu äntligen tillbaka på vanlig sändningstid. Anna är däremot inte på plats i den välbekanta studion.

Nu får vi svar på frågan när hon äntligen gör Efter fem-gänget sällskap i rutan igen! Tidningen Hänt reder ut frågetecknet.

Farmeninspelningarna pågår ett tag till. Jag kör Efter fem om två veckor igen”.

Annons