Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Anna Brolin tackar för sig – försvinner från Efter Fem: "Tack till alla"

24 jun, 2024, 15:00 
Anna Brolin
TV4
Anna Brolin tackar för sig i Efter Fem efter alla år i rutan.
Annons

Nu har vi sett det sista av Anna Brolin och Efter Fem. I alla fall fram till i höst! Efter Fem har nämligen haft sommaravslutning, vilket innebär att vi får klara oss utan programmet i flera veckor.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Anna Brolin lämnar Efter Fem

Tilde de Paula Eby ledde det sista avsnittet för sommaren. Men även Anna och kollegan Axel Pileby medverkade – via varsin videohälsning.

– Vi har två älskade programledarkollegor som inte är med oss i kväll men som gärna vill skicka med oss några ord, säger Tilde i avsnittet.

Annons

Axel fick äran att tala först:

– Jag vill önskar er en fantastisk fin sommar och tacka för den här gångna säsongen. Det har varit mycket roligt, vi har skrattat mycket, men det har också varit mycket allvar, med tanke på läget i världen, säger Axel som också berättade om sitt favoritmöte under säsongen. Det var med före detta fotbollsproffset Jesper Björkman, som fick en ALS-diagnos när han var 29 år gammal.

Anna Brolin: "Jag saknar er"

Anna Brolin
Vi kommer att sakna dig så mycket, Anna!TV4

Anna fick också tacka för sig för säsongen. Hon är just nu i Norra Brandstorp i Vaggeryds kommun, där hon spelar in kommande upplagan av realityklassikern Farmen.

Annons

– Hej alla vänner och kollegor i studion, Gud vad jag saknar er! Här kommer en liten hälsning ifrån alla inspelningar som vi förbereder nu på sommaren. Jag vill passa på att tacka för den här säsongen, alla gäster, alla experter som kommer in och lär oss så mycket. Och till alla tittare som engagerar er, det uppskattar vi så himla mycket. Och ett extra litet tack till dig, Axel, för alla skratt, säger Anna.

Vi kommer att sakna er, Axel och Anna! Kom snart tillbaka.

Annons