Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolin kommer av sig helt – efter kändiskvinnans chockerande svar i direktsändning

29 sep, 2022, 16:00 
AvIbraheem Alsalman

Hon avslöjar även relationen till kändismannen!

Annons
Carolina Gynnings turbulenta förhållande med kungavännenBrand logo
Carolina Gynnings turbulenta förhållande med kungavännen

Carolina Gynning, 43, är en mångsysslare av rang och kan stoltsera sig med titlar som entreprenör, programledare, poddprofil, influencer och konstnär.

Med åren har hon också tjänat en rejäl kosing och kunnat unna sig ett rejält lyxhus på Ekerö och en drömlägenhet på Ibiza.

Tillsammans med pojkvännen Viktor Philipson, vars far Aje Philipson är god vän till kungen, lever hon ett lyxliv som de flesta bara kan drömma om!

Just nu är hon aktuell i den nya Ruben Östlund-filmen Triangle of sadness. Östlund är Sveriges mest kända regissör och har bland annat gjort ökända "The Square".

Anna Brolin tappar orden efter oväntade svaret: "Målar fittor"

– Jag blev otroligt smickrad. Jag har alltid följt Ruben och tycker att han är en otrolig duktig regissör. Sen tänkte jag: vill han träffa mig? Det var supernervöst att träffa honom men sen var det bara att köra på. Han sa: varsågod, kör igång!, säger Gynning i TV4:s Efter Fem.

Annons

Hon berättar även om upplevelsen i filmfestivalen Cannes:

– Det var otroligt härligt. Jag tog åt mig hyllningarna. Publiken applåderade i sju minuter. Det var lifetime moment. Jag vill ju göra film, men sen kommer man hem till Sverige med barn och verkligheten kommer ikapp, säger 43-åringen och fortsätter:

– Men det var en otrolig känsla. Jag fick bära en helt otrolig klänning och jag kände att jag glänste. Jag tog vara på ögonblicket. Jag hoppas jag får göra om det.

Intervjun med Anna Brolin i Efter Fem tar sedan en oväntad vändning. För då berättar nämligen Carolina Gynning om nya hobbyn – och varför hon har slutat måla ansikten.

– Universum sa till mig att sluta måla de ansikten som jag egentligen är känd för, nu ska du göra precis det du vill. Och då blev det bara fittor.

Visst en rätt oväntad svar från Gynning – det tyckte Anna Brolin också som skrattade gott och hade, av allt att döma, svårt att hitta orden.

Annons