Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Åsa Ingrossos exklusiva hotellnatt med Emilio – osannolika prislappen för ett rum

29 sep, 2022, 11:30 
Paret sparade inte på krutet – det är en sak som är säker!
Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Det är inte bara Pernilla Wahlgren som lever ett liv i rampljuset med hundratals följare som är intresserade av hennes vardagsbestyr. Ex-maken Emilio Ingrosso och frun Åsa Ingrosso har också skaffat sig en trogen skara som njuter av vackra bilder från deras exklusiva liv.

I veckan fyllde Åsa Ingrosso 48 år, en födelsedag som firades i romantiska Paris – på ett riktigt exklusivt hotell.

Bor på två ställen

Egentligen bor Ingrosso-paret i Palma, men det verkar som om Paris har sin alldeles egna charm. Efter att ha ätit lunch utanför Louvren, stod en dag av shopping på agendan innan det var dags för middag på restaurangen Le Matignon, berättar Åsa på sin Instagram.

Och vem vet, kanske blev paret sugna på att skaffa sig ytterligare en semesterresidens i Franrike? Just nu pendlar Åsa och Emilio mellan huset i Marbella och lyxlägenheten i Stockholm, men Åsa uttrycker en enorm förkärlek för den europeiska huvudstaden.

Annons

"Jag är så lycklig i Frankrike, helst vill jag liksom bara gråta för jag älskar detta fria, svulstiga och individualistiska folket. Det är en fröjd att bara titta på allt folk och deras fantastiska kläder, väskor och accessoarer. Byggnaderna, maten, alla caféer och restauranger som värmer en inredares hjärta så starkt. Luften, bilarna och allt detta härliga i en ljuvlig kompott. Jag älskar Frankrike och jag älskar Paris!" Skriver hon på sin Instagram.

Så mycket kostar en natt på hotellet

Tiden i Paris ska självklart spenderas på bästa vis, och på Instagram visar Åsa upp en bild som pekar på att de bor på hotellet Nolinski Paris. Och det är ingenting för den snåla – det här är ett riktigt lyxhotell.

Annons

Om inte hotellets fem stjärnor, att det är beläget bara ett stenkast från Louvren, eller hur kändistätt det är övertygar dig om nivån på lyx, gör prislappen det.

Det finns totalt 45 rum spritt över sex våningar, i olika prisklasser. Vilket rum paret valt att spendera födelsedagsdagarna i är okänt, men en natt i det "billigaste" rummet för två vuxna kan landa på drygt 9 700 svenska kronor. Är det inte bra nog, finns det turligt nog ett deluxe-rum för hisnande 10 800 kronor per natt.

För den som vill försäkra sig om att det finns gott om utrymme finns det ett urval av sviter, om man kan punga upp drygt 250 000 svenska kronor för en övernattning, det vill säga.

Ja, vilket av rummen Åsa och Emilio än bor i kan man konstatera en sak – det är en chockerande prislapp!

På sin födelsedag fick Åsa en personlig hälsning av hotellpersonalen och ett bakverk. Om den ingick i priset är oklart.

Foto: TT/Skärmdump, Instagram

Annons