Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolin visar upp sin 77-åriga mamma – följarna tappar hakan!

03 maj, 2023, 09:30 
Alla ser samma sak i bilden på Anna Brolins mamma.
Annons

En av TV4:s mest kända ansikten är utan tvekan Anna Brolin. Hon syns i storsuccéer som Efter fem och Farmen, och är även en välmeriterad sportreporter.

Men har tittarna lika bra koll på hennes familjeliv? Nu visar hon upp sin mamma – och följarna tappar hakan!

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Anna Brolins relation med ex-maken Jesper Rodhborn

Det är tydligt att Anna Brolin har en sak hon prioriterar högst av allt: familjen. Hon har sönerna Lionel och Elton med ex-maken Jesper Rodhborn.

Det var i slutet av april i fjol som Anna och Jesper i ett gemensamt uttalande berättade att de valt att gå skilda vägar, efter nio år som gifta.

"Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner" Skrev de bland annat i Instagram-inlägget.

Annons

Och det är tydligt att det är precis så det är. Trots att ex-makarna inte längre är i en relation, syns de ofta ihop på olika tillställningar när barnen är med.

Ett inlägg från Jesper Rodhborn och Anna Brolins Instagram där de meddelar att de separerar under en bild på familjen

Så ser Anna Brolins mamma ut

Anna Brolin har även en oerhört nära och fin relation till sin mamma Agneta, 77. Hon har följt med sin dotter på gala, passar gärna sina barnbarn och har till och med följt med till jobbet på Efter fem.

När tillfälle ges passar Anna Brolin även på att ösa lovord över sin älskade mor. Och nu har det igen, hon fyllde nämligen år den 1 maj!

Under ett inlägg med ett bildspel med foton på mor och dotter, skriver Anna en fantastiskt fin hyllning:

"Den första maj är såklart ett mycket speciellt datum. Då föddes min älskade mamma . Så idag vill jag skicka all kärlek och tacksamhet för att jag fick just dig till min mamma och Elton och Lio till sin mormor. vi älskar dig så mycket"

Annas följare ser till att gratta Agneta på bemärkelsedagen, men de gör också en upptäckt i bilderna. Närmare bestämt hur oerhört lika de är!

"Du är så lik din mamma" Skriver en följare.

"Grattis och ni är lika." Instämmer en annan.

"Så lika ni är du och din Mor, många fin drag" Kommenterar en tredje.

"En kopia!" Utbrister en fjärde.

Foto: TT/Instagram

Annons