Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Chocken! Anna Brolins okända mamma dyker upp i studion – så ser hon ut

18 okt, 2022, 05:00 

Vilken överraskning!

Annons
7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Vi är vana att se de i rutan varje dag, men vad som egentligen pågår när kamerorna slocknar är inte alls lika solklart. Det handlar såklart om de folkkära programledare som dagligen lotsar tittarna genom mornarna och eftermiddagarna.

I Efter fem är Anna Brolin en av de populära programledarna – och under fredagen dök ett oväntat ansikte upp!

Lämnade rutan

Det är tydligt att Anna Brolin är omtyckt i rutan. När hon under början av säsongen plötsligt var frånvarande från Efter fem var tittarna snabba på att uttrycka sitt missnöje i kommentarsfältet.

Som tur är var hennes frånvaro högst tillfällig, och ett resultat av hennes många bollar i luften. Samtidigt spelades nämligen Farmen in, TV4s succéreality som leds av ingen mindre än stjärnan själv.

I flera år har hon befunnit sig i Vaggeryd i Småland för att spela in programmet och där trivs hon bra – och har fått det nyfunna intresset skogsbad!

– Den tiden tar jag till att insupa skogen. Det blir lite mindfulness och jag passar på att skogsbada i 15-30 minuter, har hon tidigare sagt.

Annons

Dök upp i studion

Men nu är ordningen återställd och Anna Brolin är åter tillbaka i rutan sedan en tid tillbaka. Och det är inte bara Anna som är i TV-studion, under fredagens sändning fick hon plötsligt besök!

Till studion kom nämligen hennes föräldrar Agneta och Bengt för att hälsa på dottern på jobbet, något som Efter fem väljer att visa upp på sin Instagram.

Bakom kulissen-bilden fick många reaktioner, och folk slås av hur lika de är! Inte så oväntat kanske, men en uppmärksam följare reagerar dessutom på hur sällan man sett Anna Brolins föräldrar.

"Så kul att få vara med i live studion" Kommenterar Annas mamma Agneta.

"Du lik mor din ❤️" Kommenterar en tittare.

"Släktskapet klart framträdande! ❤️" Håller en annan med om.

"Har inte sett dem i det privata livet. Alltid varit makens familj. I vilket syfte var dom med i programmet?" Undrar en annan. Men faktum är att det inte verkar som att Agneta och Bengt var med i programmet, utan de höll sig bakom kameran.

Foto: TV4/Instagram

Annons