Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolins hemlighet ute – visar upp kärleksgåvan från TV4-kollegan

14 maj, 2024, 07:00 
Anna Brolin
TT
Anna Brolin har fått en otrolig kärleksgåva från en kollega.
Annons

Anna Brolin håller hårt på privatlivet. Men när kärlekssagan mellan henne och ex-maken Jesper Rodhborn tog slut efter nio år äktenskap skrev hon ändå om detta på Instagram.

"Eftersom barnen är det i särklass viktigaste för oss så kommer detta inte kommenteras vidare och det hoppas vi kan respekteras".

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

"Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner."

Annons

Anna Brolins relation med TV4-kollegan

Anna Brolin
Anna BrolinTT

Sedan dess har Anna avböjt att prata så mycket om skilsmässan. Hon gillar inte att lägga fokus på det personliga – varför hon inte heller gjorde en stor grej av sin födelsedag. Men då klev Efter Fem-kollegan Henrik Alsterdal in i handlingarna och avslöjade hemligheten.

Henrik hade ordnat så att Anna blev serverad prinsesstårta i studion – och överöste sin vän med kärlek.

– Vår Farmenflicka, vår golftok, vår fotbollstjej, vår tvåbarnsmorsa och framförallt vår Efter Fem-stjärna som vi tycker så himla mycket om, säger Henrik i sändningen och gratulerade Anna med en kram.

Annons

Anna Brolin: "Blir otroligt bortskämd"

Anna var helt tagen av gesten.

– Det är bara när man firar jämnt som man ska bli firad.Jag känner mig otroligt bortskämd, säger Anna och visar stolt upp sin tårbit.

– Det är ett tips att jobba på sin födelsedag när man har så här fina kollegor.

Sedan var det dags för den hemlighetsfulla Anna igen. Hon ville inte brodera ut kring vilket sorts firande som födelsedagen skulle bjuda på vidare – i fall hon skulle ha en brakmiddag på kvällen.

– Inte så extravagant. Det kanske kommer. Lite längre fram, säger Anna.

Annons