Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Brolins svar efter elaka kommentarerna - nu ryter hon ifrån: "Förbannad"

17 maj, 2023, 13:20 
AvFelicia Plåt
Anna Brolin
Anna Brolin har länge briljerat i TV-rutan. Foto: TT

Anna Brolin är trött på att höra elaka kommentarer.

Annons

Anna Brolin är en folkkär och välkänd programledare. Hon har länge jobbat på TV4 och har briljerat med sina fotbollskunskaper i olika sportsammanhang. 2011 blev hon en av programledarna för Nyhetsmorgon och är idag med och leder nyhetsprogrammet "Efter fem" med bland annat Tilde de Paula Eby.

7 saker du inte visste om Anna BrolinBrand logo
7 saker du inte visste om Anna Brolin

Fått genomlida hat

Hon har en lång karriär i TV-rutan vilket har lett till många succéer. Men hon har även fått genomlida mycket hat. I en intervju med Aftonbladet berättar hon om de många elaka kommentarer om hennes utseende som hon har fått genom åren.

– Absolut, det har jag gjort. Det där sitter också i, jag är uppvuxen på 80-talet och 90-talet då det var någon form av bantningshets. Jag kan tycka det är jobbigt att få kommentarer och vissa dagar är man mer sårbar. Vi har ändå väldigt snälla tittare, men det är klart att det kan förekomma extremt elaka kommentarer, säger hon till Aftonbladet.

Annons

"Mer förbannad"

Hon menar även att vissa nättroll är bara där för att skapa dålig stämning och att hon inte brukar ta särskilt hårt på dem. Och efter flera år av att folk kommenterar blir hon mest arg att folk tar sig friheter att kommentera om hennes kropp, men medger att det även kan kännas tungt ibland.

– Jag har gått igenom två graviditeter och känner att kroppen har förändrats, men resultatet är att jag har fått två väldigt fina barn. Då får man vara tacksam och kanske acceptera sina skavanker lite mer. Så ja, jag har nog blivit både mer hårdhudad, men också mer förbannad på det faktum att andra kan lägga ner tid på att vara elaka, säger hon.

Hennes två barn har hon tillsammans med ex-maken Jesper Rodhborn som valde att gå skilda vägar under 2022. i ett inlägg på Instagram berättade hon om uppbrottet och att deras fokus är på deras två söner.

Annons