Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Lindmarker förd akut till sjukhus

15 maj, 2024, 13:00 
Anna Lindmarker berättar själv om olyckan i skogen.
Annons

Anna Lindmarker har precis lämnat en lång och framgångsrik karriär bakom sig. På TV4 var hon en av kanalens mest folkkära profiler och mest erfarna nyhetsankare.

Därför slutar Anna Lindmarker på TV4 efter 26 årBrand logo
Därför slutar Anna Lindmarker på TV4 efter 26 år

Men att lämna en arbetsplats efter 26 år var inget lätt beslut. Samtidigt var verkligheten sådan att TV4 påbörjade en omorganisation som gjorde att blev en övertalighet i programledargruppen.

– Jag ändrade mig och tänkte ”men vad tusan, jag är ganska sliten”. Jag har haft några jobbiga år. Det här är en möjlighet att få jobba med andra saker. Så nu känns det... jättesorgligt att lämna redaktionsmiljön, men vännerna har jag ju kvar, säger Anna Lindmarker till TV4.

Annons
Anna Lindmarker
Anna Lindmarker var TV4 trogen i 26 år, innan hon lämnade i kanalen vid årsskiftet.Karin Törnblom/TT

Anna Lindmarkers nya liv

Men när en dörr stängs, öppnas en annan. När Anna Lindmarker lämnade TV4 var det med vetskapen om att hon skulle få med tid över till sina barn och hundar.

Att de fyrbenta pälsdjuren betyder mycket för Anna är ingen hemlighet. På Instagram delar hon flitigt med sig av vardagen med sina älskade hundar och berättar om senaste hundnytt.

Förd till akuten

Nu har dock hundarna skapat viss oreda i Anna Lindmarkers liv. I tisdags var hon ute på en promenad med djuren i skogen och drogs omkull på ett sätt som gjorde att hon fick föras till närakuten.

Annons

”En av de här gullisarna ordnade så att matte fick åka till närakuten idag med ett stort, smutsigt jack i fingret. (Ingen har bitit mig.) Gissa vem? Baloo, Tingeling eller Emmylou?”, skriver Anna Lindmarker och fortsätter:

”SVAR! Alla tror att Tingeling bits! Det gör hon inte alls. Baloo drog omkull mig i skogen när han fick upp ett spår. Ingen skada skedd på något vilt djur, han sprang runt lite inom synhåll med kopplet efter sig men kom tillbaka efter en minut”.

Foto: TT/Instagram

Annons