Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Lindmarker visar upp nya lyckan – efter makens tragiska bortgång

07 apr, 2022, 13:00 
Jacob Johannesson
Anna Lindmarker.
Anna Lindmarker.

Anna Lindmarker visar upp nya lyckan på Instagram, efter makens tragiska bortgång.

Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

61-åriga Anna Lindmarker är en av TV4:s mest profilerade nyhetsankare genom tiderna. Under 1997 gick hon över till den kommersiella tv-kanalen då hon lämnade Sveriges radio. Men den populära profilen har haft ett tufft år bakom sig. Förra året avled hennes man, journalisten Lars Weiss, som blev 75 år gammal.

Lindmarker skrev då ett känsligt inlägg på Instagram.

”I’m your man. Det var några av de sista orden han sa till mig, min stora kärlek, min älskade man, min vän”, skrev Anna.

Paret levde ihop under 20 år och tillsammans fick de sonen Willy.

”Sorgen är obeskrivlig. Vi kommer att sakna honom för alltid”, fortsatte hon.

Efter makens död tog hon beslutet att sälja parets 300 kvadratmeter stora villa på Lidingö. Lindmarker fick närmare 33 miljoner kronor för huset, rapporterade Hänt.

Anna Lindmarker visar upp nya lyckan

Att förlora sin make är givetvis tufft, men Lindmarker försöker göra det bästa av den tragiska situationen. Tillsammans med sonen Willy har hon två labradoodles, som har varit ett behjälpligt stöd under den tuffa period i livet Anna som hamnade i.

Annons

På Lindmarkers Instagram får följare ofta se TV4-profilen med hundarna, som verkar ha tagit en stor plats i Annas liv. Nu har även en av hundarna, Emmylou, fått valpar.

Har ni sett!! Vilka små underbara stjärnor! Kunde inte bli annat med Emmylou som mamma”, skriver Lindmarker samtidigt som hon har publicerat bilder valparna.

Nyhetsankaret har även publicerat en film på valparna.

”Emmylou och Baloo tar hand om valparna tillsammans. Vilka valpar! De är de finaste någonsin, jag är säker på det! De var så glada att ses igen mina vovvar och Emmylou är så stolt över sina valpar. Baloo älskar valpar och fick leka med en annan lite äldre kull. Och jag fick krama min lilla Emmy.”

Annons