Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anna Lindmarkers glädjesbesked inför alla – bara månader efter uppbrottet från TV4

04 apr, 2024, 13:00 
Anna Lindmarker berättar nu själv om stora beslutet.
Annons
Därför slutar Anna Lindmarker på TV4 efter 26 årBrand logo
Därför slutar Anna Lindmarker på TV4 efter 26 år

Anna Lindmarker var TV4 trogen i 26 år. Men när kanalen bestämde sig för att sjösätta ett omfattande sparpaket, erbjöds hon ett avgångsvederlag som hon beslutade sig för att tacka ja till.

Vid årsskiftet packade hon väskorna, sa hej då till den kanal som varit hennes arbetsplats i flera decennium och stålsatte sig för att ta sig an nya äventyr i livet.

– Jag hade faktiskt inte tänkt det, men det är en omorganisation, vi sparar och det blir en övertalighet i programledargruppen. Då fick jag den här frågan och först tänkte jag "nej men varför då? Aldrig i livet". För jag älskar ju journalistisk, jag älskar mitt jobb, säger Anna Lindmarker och fortsätter:

Annons

– Jag ändrade mig och tänkte ”men vad tusan, jag är ganska sliten”. Jag har haft några jobbiga år. Det här är en möjlighet att få jobba med andra saker. Så nu känns det... jättesorgligt att lämna redaktionsmiljön, men vännerna har jag ju kvar.

Anna Lindmarker
Anna Lindmarker har lämnat TV4 efter 26 år på kanalen.TT

Anna Lindmarkers glädjebesked

Redan när Anna lämnade TV4 hintade hon om att hon hade nya projekt på gång. ”Jag kanske ska bli Youtuber”, sa hon och lämnade alla nyfikna personer med den meningen.

Och man kan verkligen säga att Anna slagit hål i saken. Nu har hon blivit med Youtubekanal och tillsammans med några vänner lanserat nya serien The Bokklubb.

Annons

I programmet sitter Anna med sina vänner, äter en bit mat och diskuterar en bok som de har läst – precis så som en bokklubb med en sann tv-veteran bör vara.

Så ska programmet förbättras

Anna berättar att gruppen fått väldigt bra respons efter första avsnittet. Nu är det bara köra vidare med The Bokklubb och hoppas på att framtida avsnitt blir ännu bättre!

”Det här var ett av de första programmen vi spelade in, vi har blivit bättre på att inte prata i mun på varandra och att inte slamra med besticken”.

Annons

”Att valpen, Tingeling, skäller ibland ger sig nog med tiden. Nästa avsnitt kommer på söndag! Tack från oss alla för att ni tittar!”, skriver Anna Lindmarker på Instagram.

Foto: TT/Instagram

Annons