Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anne Lundbergs beslut med maken - tre år in i äktenskapet

09 jun, 2022, 17:00 
AvMinna Sarpaneva
Anne Lundberg med maken Allan Lindfors

Anne Lundberg och maken Allan Lindfors sneglar mot varmare breddgrader. Nu avslöjar de sin framtidsdröm.

Annons
Det här är ”Husdrömmar” i SVT!Brand logo
Det här är ”Husdrömmar” i SVT!

Sedan år 2018 leder Anne Lundberg programmet Husdrömmar tillsammans med kollegan Gert Wingårdh. De är just nu mitt uppe i att spela in den nya säsongen som har premiär 2023. Men faktum är att Anne Lundberg själv bär på husdrömmar.

Anne Lundberg drömmer om hus vid medelhavet

År 2019 gifte SVT-profilen sig med maken, Allan Lindfors, i vackra Paso Livadi på ön Paros i Grekland.

Paret har i dagsläget både lägenhet i Stockholm och hus i skånska Skivarp men Anne Lundberg har länge drömt om att köpa hus vid medelhavet, berättar hon i en ny intervju med Expressen.

Har börjat studera italienska

Nu har Anne Lundberg tagit ett kliv närmare sina husdrömmar - hon har nämligen börjat lära sig italienska!

– Jag började från noll, kunde inte ett ord, men jag tycker det är ett väldigt vackert språk och jag älskar människorna och tycker att det är ett väldigt vackert land, säger hon till tidningen.

Annons

Även södra Frankrike har lockat, men nu verkar det som att siktet är inställt på Italien.

– Dessutom är husen lite billigare i Italien än Frankrike och det är inte heller fel. Om man vill bo hyfsat nära havet i Italien är det bättre, berättar hon för Expressen.

Programledaren har tidigare delat med sig av sin kärlek för landet på sin Instagram. Bland annat har hon lagt ut flera bilder och videor från resor hon gjort tillsammans med maken. Men paret är inte redo för ett husköp riktigt än.

– Vi har ju redan två boenden i Stockholm jag och min man, för han jobbar ju i Stockholm med tunnelbaneutvecklingen och tunnelbanelinjen ut till Nacka. Så vi har ju två boenden, en liten lägenhet i Stockholm och mitt stora hus i Skåne. Vi har inte hur mycket pengar som helst, förklarar Anne Lundberg i intervjun.

Foto: TT

Annons