Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ännu ett avslöjande! Åttonde Let's Dance-deltagaren klar: ”En självklarhet”

08 feb, 2023, 10:00 

Johanna Lind Bagge blir den åttonde deltagaren i Let's Dance 2023.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nu avslöjas kändisarna som ska göra upp om glasskon i Let's Dance på löpande band. Hittills är sju namn klara, och under onsdagsmorgonen kunde Aftonbladet avslöja den åttonde!

Petra Medes stora nervositet i ”Let’s dance”Brand logo
Petra Medes stora nervositet i ”Let’s dance”

Det är ingen mindre än tv-profilen Johanna Lind Bagge som kommer att dansa loss på dansgolvet och försöka bemästra salsa, rumba, tango och cha-cha-cha.

– Det var en självklarhet på det sättet eftersom jag älskar dans även om jag inte kan dansa och jag älskar musik, och att få förmånen att lära sig att dansa av de här enormt duktiga dansarna och lära sig det under kort tid, det är något som är helt fantastisk. Så det vill man inte tacka nej till, säger hon.

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge
Johanna Lind Bagge är klar för Let's Dance. Här är hon med maken Anders Bagge.

”Kommer bli så irriterad”

För Johanna Lind Bagge innebär det nya utmaningar. Hon har ingen dansbakgrund sedan tidigare. Ända gången hon rört på höfterna är när hon dansat med sina och maken Anders Bagges hundar.

Annons

Hon hoppas att hon får en danspartner som vågar säga till när det blir fel, så att hon hela tiden kan bli bättre och nå sin fulla danspotential.

– Jag hoppas att jag får en sträng lärare, som säger att det är bra när det verkligen är bra. Inget ”lullilull”, liksom. De gångerna man åtar sig någonting så gör jag det hela vägen, annars ska man inte göra det. Jag kommer nog att somna till dans, och vakna till dans och tänka dans nu. Och jag kommer bli så irriterad på mig själv om jag inte får ihop det, säger hon.

De är klara för Let's Dance 2023

Sedan tidigare är Charlotte Kalla, Tone Sekelius, Rickard Sjöberg, Andreas Wijk, Nilla Fischer, Johan Jureskog och Renaida Braun klara för programmet.

– Jag brukar aldrig vara nervös, men i det här fallet kommer jag att vara nervös. Och jag tror utmaningen är just att släppa lite kontrollen för att jag är så van vid att fixa och dona och ordna och strukturera. Utmaningen ligger i att man ska släppa det och få vara i någon annans kontroll, helt enkelt, fortsätter Johanna Lind Bagge.

David Lindgren och Petra Mede
David Lindgren och Petra Mede i Let's Dance.

Foto: TT

Annons