Let's Dance-stjärnornas lycka bakom kulisserna – har hittat varandra: "Min människa"

Let's Dance-stjärnornas lycka bakom kulisserna – har hittat varandra: "Min människa"

Foto: TT
De tävlade i finalen tillsammans – och nu visar de upp relationen som blommat bakom kulisserna!

Snart är det dags för årets upplaga av tittarfavoriten Let's Dance! De modiga kändisarna som i år ger sig ut på dansgolvet avslöjas på löpande band, och just nu återfinns bland annat en kock, en skidåkare och Mello-stjärna bland deltagare.

Nu ger de sig in i sitt livs äventyr, och vem vet – kanske lämnar de med mer än bara glasskon. Se bara på fjolårets dansstjärnor!

5 saker du inte visste om Linn Hegdal
0:28

Efter reklamen: 5 saker du inte visste om Linn Hegdal

(0:28)

Slå på ljud

Eric Saades ord om relationen med danspartnern Katja

Förra årets final blev en riktig nagelbitare. Det var artisten Eric Saade med danspartner Katja Lujan som ställdes emot komikern Filip Dikmen och Linn Hegdal. Till slut gick Eric segrande, och det verkade inte vara någon dålig stämning bakom kulisserna – tvärtom.

De konkurrerande dansparen kom varandra oerhört nära, så vem som än gick segrande skulle det blivit jubel på scenen i Frihamnen.

– Vi har blivit som en enda stor Let's dance-familj, sa Eric Saade till Svensk Damtidning.

För att inte tala om det band dansparen fick sinsemellan. De hade ju hängt ihop dagarna i ända, och verkade inte vara sugna på någon paus.

– Vi har verkligen suttit ihop i tio veckor, nu ska vi fortsätta sitta ihop, vi ska bara sluta dansa, sa Eric om danspartnern Katja då.

Let’s Dance-stjärnan hoppar av – lägger ner karriären

Eric Saade och Katja Lujan, och Filip Dikmen och Linn Hegdal i Let's Dance 2022

Konkurrenter på scen – vänner bakom!

Karin Törnblom/TT

Sjätte Let’s Dance-deltagaren klar – ekonomiska beslutet med TV4: ”Ska bli skitkul”

Let's Dance-stjärnornas lycka – visar upp relationen

Men det är inte bara där vänskapen flödar. Två som verkligen hittat varandra är proffsdansarna Linn Hegdal och Katja Lujan. De har dansat tillsammans flera säsonger, och umgås flitigt även privat.

Linn är danslärare när Let's Dance inte upptar all tid, och skulle hon råka dubbelboka sig hoppat Katja in utan att tveka.

I helgen vankades det junior-SM i tiodans, och Linn var på plats för att heja fram sina elever, och så var även Katja. På Instagram delar nu Linn en bild på de bästa vännerna med en riktig hyllning:

"Livets helg med min människa🥰"

Let’s Dance-stjärnans chockbesked – byter kanal efter alla år

Avslöjandet om Let's Dance-profilerna – var fiender

Relationen har däremot inte varit en dans på rosor, som den är idag. Faktum är att den började aningen stormigt, avslöjade Filip Dikmen i fjol. Det hela började när de båda tävlingsdansare, och Filip menar att de var "fiender".

– Skvallret är att Linn och Katja inte gillade varandra alls. Men i jämförelse med de andra så hälsade Linn och Katja på varandra. Alla andra hatade varandra. De gillade inte varandra men de hälsade, sa han till Expressen.

Men 2018 tävlade de i Let's Dance samtidigt för första gången – och då slog det kompis-gnistor direkt. De lade helt enkelt all konkurrens åt sidan.

– Efter det har vi blivit bästisar, det är inte så att vi har varit ovänner, berättar Linn för tidningen.

Foto: TT