Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sjätte Let’s Dance-deltagaren klar – ekonomiska beslutet med TV4: ”Ska bli skitkul”

01 feb, 2023, 07:43 

Stjärnkocken Johan Jureskog är klar för Let's Dance.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nu avslöjas kändisarna som ska göra upp om glasskon i Let's Dance på löpande band. Hittills är fem namn klara, och under onsdagsmorgonen kunde Aftonbladet avslöja den femte!

Petra Mede avslöjar – blev tillrättavisad av Tony IrvingBrand logo
Petra Mede avslöjar – blev tillrättavisad av Tony Irving

Det är ingen mindre än den berömda stjärnkocken Johan Jureskog som kastar köksknivarna och tar på sig dansskorna. Han berättar själv om lyckan och glädjehoppet när han fick frågan.

– Jag tycker det ska bli skitkul och tackade ja på studs utan några som helst ekonomiska förhandlingar, säger han till Aftonbladet.

Petra Mede
Programledaren Petra Mede.

Johan Jureskog: ”Hjärnan är helt slut”

Än så länge har nervositeten inte gjort sig påmind, men Johan Jureskog tror att den kommer att komma lagom till programmets start.

Annons

– De som jobbar med showbiz har en klar fördel, jag kan helt ärligt säga att jag inte vet. Det jag vet är att jag älskar att dansa och röra på höfterna och jag är inte blyg. Min farhåga är att jag inte ska komma ihåg vad jag ska göra. Mina dagar går i ett med mina företag och jag har en tvååring och en fyraåring och en hund så hjärnan är helt slut. Vi får se hur koordinationen kommer att sitta.

Samtalen med hustrun Paulina

Johan Jureskog säger att han avsatt tid för att ta sig hela vägen till final. Hustrun Paulina har varit ett stort stöd och uppmanat honom att våga anta utmaningen.

– Tobbe Karlsson pratade nyligen om hur mycket alla ligger med varandra så vi diskuterade lite, men hon tycker spontant att det ska bli jävligt kul för mig. Tajtare team än vi finns inte. Men alla är väl lite svartsjuka och det är bara bra.

Johan Jureskog med hustrun Paulina
Johan Jureskog och hustrun Paulina.

Foto: TT

Annons