Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Ännu ett Let's Dance-avslöjande! Femte deltagaren klar: "Gillar utmaningar"

31 jan, 2023, 06:29 

Nu bekräftas den femte deltagaren för Expressen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nu avslöjas kändisarna som ska göra upp om glasskon i Let's Dance på löpande band. Hittills är fyra namn klara, och under tisdagsmorgonen kunde Expressen avslöja den femte!

Ledtråd: sportstjärna som lagt karriären på hyllan – och som älskar att dansa!

Ann och Dermot – så är Tony bakom kulissernaBrand logo
Ann och Dermot – så är Tony bakom kulisserna

Nilla Fischer klar för Let's Dance 2023

Det är fotbollsproffset Nilla Fischer som är den femte klara deltagaren, vilket hon bekräftar för tidningen. Det var i fjol som hon la fotbollsskorna på hyllan – och nu plockar hon fram dansskorna.

– Jag älskar att dansa och har alltid tänkt att jag skulle vilja lära mig att dansa på riktigt. Jag dansar inte speciellt bra men när förfrågan kom om att vara med i ”Let’s dance” gick det inte att tacka nej, och jag har alltid gillat att titta på programmet, säger Nilla Fischer till Expressen.

Annons

Om Nilla Fisher är lika bra på dansgolvet som på fotbollsplanen kan konkurrensen denna säsong på stenhård. På sin meritlista har den tidigare landsslagsstjärnan nämligen ett OS-silver och två VM-brons, för att bara nämna några.

Nilla Fischer
Det blir en dansant höst för stjärnan.

Ändringen för Let's Dance – Tony Irving bekräftar

De andra som är klara för Let's Dance är skidlegenden Charlotte Kalla, programledaren Rickard Sjöberg och artisten Andreas Wijk och artisten Tone Sekelius. Att deltagarna avslöjas på löpande band är ett nytt koncept, och inte ens jurymedlemmen Tony Irving sitter på hela listan ännu.

– I vanliga fall får jag veta vilka alla är på en och samma gång, så jag sitter fastklistrad just nu och väntar på att få veta vilka som är med. I vanliga fall kan jag ju titta på dem och säga vilka som kommer vara bra och vilka som kommer ha det svårt. Men just nu så har jag ju ingen aning!, berättar han till Hänt.

Ja, det är i mars som säsongen drar i gång, och vanligtvis brukar det vara runt tio till tolv danspar som gör upp om vinsten. Vilka proffsdansare som tilldelats respektive kändisar, det är fortfarande okänt.

Foto: TT

Annons