Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4:s beslut för Let's Dance – nu agerar kanalen mot Tony Irving

27 jan, 2023, 06:29 

Nu har kanalen bestämt sig – de ändrar premisserna helt.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Snart är det dags – TV4:s succéprogram Let’s Dance intar rutan! Ett gäng kända svenskar pustar dansskorna för fullt och gör sig redo att imponera juryn, kanske speciellt den så tuffa Tony Irving…

Men i år ser saker och ting annorlunda ut för Tony, efter TV4:s beslut.

Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Deltagarna i Let’s Dance 2023

Först ut att berätta att Let’s Dance står på agendan var skidlegendaren Charlotte Kalla, som kom med det roliga beskedet när hon gästade Malou von Sivers i Nyhetsmorgon. Hon erkände att hennes förkunskaper är bristfälliga…

– Är du bra på att dansa? frågar Malou von Sivers, som ju också deltagit i programmet.

– Nej jag har inga erfarenheter, det här är att kasta in sig i en helt ny arena, svarar Charlotte Kalla.

Annons

Nästa deltagare avslöjades på prima sändningstid, på Bingolottos uppesittarkväll! Det var artisten Tone Sekelius som berättade att hon kommer svida om till danskläder.

Den tredje och senaste deltagaren är TV4-profilen Rickard Sjöberg, och det var i Efter Fem som han berättade om det för honom otippade beslutet att ställa upp i Let’s Dance.

– Jag känner mig stor, otymplig och i vägen när jag är på dansgolv, så jag brukar smyga undan runt elva när det brukar dra i gång.

Rickard Sjöberg och frun
Rickard Sjöberg behövde övertygas av frun.

TV4:s ändring för Tony Irving efter alla år

Ja, hittills har tre danssugna profiler avslöjats, och listan över deltagare fylls på löpande. Det har kommit fram i Nyhetsmorgon, Bingolotto och Efter fem – ja, vart nästa kändissdansare ska dyka upp vet ingen! Men den som är insatt vet att detta skiljer sig från tidigare år. Annars brukar nämligen alla deltagare avslöjas på en och samma gång.

Annons

Men det är inte bara tv-tittarna som med största möjliga spänning får följa när deltagarna avslöjas en efter en. Inte ens Tony Irving, som suttit i juryn sedan 2006, vet vem han kommer spendera våren med.

– I vanliga fall får jag veta vilka alla är på en och samma gång, så jag sitter fastklistrad just nu och väntar på att få veta vilka som är med. I vanliga fall kan jag ju titta på dem och säga vilka som kommer vara bra och vilka som kommer ha det svårt. Men just nu så har jag ju ingen aning!, berättar han till Hänt.

Foto: TT

Annons