Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let's Dance-Jasmines stora lycka med Aron! Berättar om relationen: ”Fantastisk”

27 jan, 2023, 07:30 
Let's Dance-dansarens egna ord om lyckan!
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Snart går en ny säsong av Let's Dance av stapeln, och visst kan man räkna med att det kommer tändas helt nya bekantskaper – och kanske romanser? Det är ju ingen hemlighet att antalet vänskaper och till och med kärleksrelationer som blossat upp bakom kulisserna är många.

Ett av fjolårets mest populära danspar, Jasmine Takács och Aron Andersson, kan stämma in på det. Nu berättar de om relationen.

Ann och Dermot – så är Tony bakom kulissernaBrand logo
Ann och Dermot – så är Tony bakom kulisserna

Tony Irving slår tillbaka efter kritiken mot Aron Andersson

Dansparet tog sig till kvartsfinal innan det var dags att tacka för sig och lämna dansgolvet. Men visst gjorde de ett intryck. Aron Andersson var dessutom den första rullstolsburna dansaren i programmets historia!

Annons

Men han gjorde det inte helt utan mothugg. Enligt Aftonbladet höjdes det röster om att Aron inte kunde bedömas rättvist, eftersom de inte kunde se hans fotarbete. Detta såg dock jurymedlemmen Tony Irving till att slå hål på.

Aron Andersson och Jasmine Takács i Let' Dance.

– Hur kommunicerar de med händerna? All dans är baserad på att föra och följa. Vi ser om det finns ett drag eller tryck mellan dem, att Aron placerar Jasmine på rätt sätt, sa Tony Irving till tidningen.

– Aron måste inte bara hantera Jasmine med sina händer, han måste också jobba med sin rullstol, sin viktfördelning, hans händer ska föra honom i rätt riktning samtidigt som han för Jasmine. Han har ett svårare uppdrag.

Annons

Jasmine Takács ord om relationen till Aron Andersson

Men det blev ingen glassko. Däremot fortsatte det forna dansparets resa utanför kulisserna. De har umgåtts flitigt även privat. Efter säsongen var slut kallade till och med utlandet:

– Det är himla galet. Bara för ett par veckor sedan fick vi ett mejl från en stor välgörenhetsgala i USA. "Hej, vi har sett er dansa, kan inte ni komma och dansa. Det vore så kul". Vi sa bara "shit, det här är så kul". Det här är ett tillfälle vi bara måste ta, sa Aron i Nyhetsmorgon i maj.

Det har spekulerats om en romans, men de ryktena har både Jasmine och Aron slagit ner, och de är enbart goda vänner.

På Instagram visar Jasmine nu upp deras fina relation, ett år efter programmet. Med anledning av Arons födelsedag valde hon att hylla sin vän och det är tydligt att de är fortsatt nära – vilken lycka!

"Grattis till min fantastiska vän" , "Du inspirerar mig varje dag" Skriver hon bland annat.

Annons
Annons

Foto: TT/Instagram

Annons