Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Let’s dance-stjärnan Linn Hegdal bekräftar lyckan – efter alla kärleksrykten

23 jan, 2023, 10:30 

Nu delar Linn Hegdal med sig av glädjebeskedet!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Proffsdansaren Linn Hegdal har med sina danskonster blivit en av Let's Dance mest omtyckta dansprofiler. Under säsongens gång varvar hon skickligt mellan salsa, rumba och cha cha.

Ann och Dermot – så är Tony bakom kulissernaBrand logo
Ann och Dermot – så är Tony bakom kulisserna

När hon våren 2021 dansade med modellen Filip Lamprecht lät succén inte vänta på sig. Med avancerade rörelser, som förbättrades varje vecka, såg hon och Filip till att ta hem den åtråvärda glasskon.

De stora tittarfavoriterna umgicks även mycket privat. Det ledde till att kärleksrykten uppstod, något som förstärktes när Filip och dåvarande flickvännen Peg Parnevik gick skilda vägar.

Annons
Linn Hegdal och Filip Lamprecht
Filip Lamprecht och Linn Hegdal gjorde succé i Let's Dance 2021 och vann hela tävlingen.

Filip Lamprechts kommentar efter kärleksryktena

Det forna dansparet har konsekvent dementerat ryktena och sagt att de enbart är goda vänner. Efter säsongen har den fina vänskapen fortsatt och i perioder har de umgåtts flitigt.

”Det slog mig precis när jag satt och skulle sammanfatta hur tacksam och stolt jag är att få vara en liten roll i din blockbuster, hur enormt mycket du har burit mig och stöttat mig när saker har varit nytt eller kanske inte skit lätt. Hur du har pallat med men mest av allt hur mycket vi har fått uppleva”, skrev Filip Lamprecht om den fina vänskapen förra året.

Annons
Filip Lamprecht och Linn Hegdal, Let's Dance 2021
Även efter programmet fortsatte Filip Lamprecht och Linn Hegdal att umgås flitigt.

Linn Hegdal bekräftar lyckan: ”Glömt berätta”

Dansen och vänskapen med Filip Lamprecht är inte det enda som upptar stor del av Linn Hegdals liv. Vid sidan av sin danskarriär studerar hon till psykolog, något som kräver mycket tankekraft.

På Instagram har hon delat med sig av studierna och det tuffa livet som student. För några månader sedan skrev hon om glädjen efter att ha lämnat in en tenta.

”Bara ett seminarium kvar för kursen som kändes som ett litet Mount Everest att bestiga för en månad sen. Om typ 3 kurser kommer vi vara klara med halva utbildningen?? Så sjukt! Värt att fira. På en tisdag och allt!!! Heja oss ändå!!!!”

Annons

Och nu verkar det som att Linn Hegdal är på god väg att kunna titulera sig psykolog. Efter hårt slit, med sena nätter och djupdykning i diverse kurslitteratur, kan hon konstatera:

”Glömt berätta!! Klarade tentan och är nu på riktigt halvvägs genom utbildningen! Alltså är liksom 50% psykolog?? Lyckan!”.

Så kul!

Foto: TT/Instagram

Annons