Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Kaspersens lycka! Bekräftar Filip Lamprechts relation till Linn Hegdal: "Varm i hjärtat"

Kristin Kaspersen till vänster och Linn Hegdal och Filip Lamprecht i Let's Dance till höger

Foto: TT
Nu syns det forna dansparet ihop – på mamma Kristin Kaspersens initiativ!
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!
0:44

Efter reklamen: Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

(0:44)

Slå på ljud

Trots att det var ett år sedan Filip Lamprecht och proffsdansaren Linn Hegdal för första gången syntes tillsammans i Let's Dance tycks intresset kring dem inte svalna.

Kärleksryktena har florerat – men de har gjort det klart att det inte är några andra känslor än vänskapliga inblandade. Nu har de gått ihop igen för ett gemensamt syfte, inbjudna av Filips mamma Kristin Kaspersen!

Let's Dance-paret tillsammans – bekräftar lyckan!

Filip Lamprechts ex-flickvän om Linn Hegdal

Filip och Linn knep en första plats i danstävlingen, men fick ju med sig något ännu mer värdefullt, vänskapen! Idag, ett år senare, syns de fortfarande tillsammans både privat och i jobbsammanhang. Men det är som sagt inte frågan om någon romantisk relation.

När Filip var med i Let's Dance var han tillsammans med Peg Parnevik, en relation som nu tagit slut. Då såg Peg till att sätta ner foten mot alla rykten:

– Det är nog nu. Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip. Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller dm om det kommer jag att bli oförskämd. Förstår ni ens hur okänsligt och taskigt det är mot någons partner i livet och i kärlek? skrev hon på Instagram.

Peg Parnevik på scen med en mikrofon i handen och en svart läderjacka

Filip och Peg gick skilda vägar 2021, och Peg har berättat att det var Filips beslut.

Tommy Holl/TT

Linn var som Peg säger, tillsammans med Let's Dance-kollegan Jacob Persson. Idag är det däremot inte solklart hur deras relation ser ut, eftersom de är skrivna på olika adresser och inte längre följer varandra på sociala medier.

Linn Hegdal, Linnea Claeson och Jacob Persson

Linn Hegdal, Linnea Claeson och Jacob Persson.

Karin Törnblom/TT

Bekräftat: De blir programledarna för Let's Dance

Nya bilden på Linn Hegdal och Filip Lamprecht

Det som denna gång fört det forna dansparet tillsammans är ett oerhört fint syfte. Varje år kring juletid för Kristin Kaspersen ihop ett gäng kända ansikten, för att sprida julglädje på Astrid Lindgrens Barnsjukhus.

En tradition som fått avstanna ett par år i och med pandemin, men som i år var tillbaka med full kraft. Några av profilerna som deltog var Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso, David Hellenius och Martin Stenmarck.

Detta år bjöd hon alltså in Linn och Filip, något som bekräftar hur stark och fin deras relation är än idag.

Kristin passar även på att hylla de som tagit sig tiden att delta:

"Tack alla ni som år efter år så självklart vill vara med och tack all nya vänner som var med första året!" Skriver hon på Instagram under den härliga bilden och fortsätter:

"Alldeles varm i hjärtat❤️"

Foto: TT