Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kaspersens lycka! Bekräftar Filip Lamprechts relation till Linn Hegdal: "Varm i hjärtat"

14 dec, 2022, 10:30 
Kristin Kaspersen till vänster och Linn Hegdal och Filip Lamprecht i Let's Dance till höger
Nu syns det forna dansparet ihop – på mamma Kristin Kaspersens initiativ!
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!Brand logo
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

Trots att det var ett år sedan Filip Lamprecht och proffsdansaren Linn Hegdal för första gången syntes tillsammans i Let's Dance tycks intresset kring dem inte svalna.

Kärleksryktena har florerat – men de har gjort det klart att det inte är några andra känslor än vänskapliga inblandade. Nu har de gått ihop igen för ett gemensamt syfte, inbjudna av Filips mamma Kristin Kaspersen!

Filip Lamprechts ex-flickvän om Linn Hegdal

Filip och Linn knep en första plats i danstävlingen, men fick ju med sig något ännu mer värdefullt, vänskapen! Idag, ett år senare, syns de fortfarande tillsammans både privat och i jobbsammanhang. Men det är som sagt inte frågan om någon romantisk relation.

Annons

När Filip var med i Let's Dance var han tillsammans med Peg Parnevik, en relation som nu tagit slut. Då såg Peg till att sätta ner foten mot alla rykten:

– Det är nog nu. Jag har fått nog. Jag är i ett förhållande med Filip. Linn är i ett förhållande med Jacob. Om jag ser en till kommentar eller dm om det kommer jag att bli oförskämd. Förstår ni ens hur okänsligt och taskigt det är mot någons partner i livet och i kärlek? skrev hon på Instagram.

Peg Parnevik på scen med en mikrofon i handen och en svart läderjacka
Filip och Peg gick skilda vägar 2021, och Peg har berättat att det var Filips beslut.

Linn var som Peg säger, tillsammans med Let's Dance-kollegan Jacob Persson. Idag är det däremot inte solklart hur deras relation ser ut, eftersom de är skrivna på olika adresser och inte längre följer varandra på sociala medier.

Annons
Linn Hegdal, Linnea Claeson och Jacob Persson
Linn Hegdal, Linnea Claeson och Jacob Persson.

Nya bilden på Linn Hegdal och Filip Lamprecht

Det som denna gång fört det forna dansparet tillsammans är ett oerhört fint syfte. Varje år kring juletid för Kristin Kaspersen ihop ett gäng kända ansikten, för att sprida julglädje på Astrid Lindgrens Barnsjukhus.

En tradition som fått avstanna ett par år i och med pandemin, men som i år var tillbaka med full kraft. Några av profilerna som deltog var Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso, David Hellenius och Martin Stenmarck.

Annons

Detta år bjöd hon alltså in Linn och Filip, något som bekräftar hur stark och fin deras relation är än idag.

Kristin passar även på att hylla de som tagit sig tiden att delta:

"Tack alla ni som år efter år så självklart vill vara med och tack all nya vänner som var med första året!" Skriver hon på Instagram under den härliga bilden och fortsätter:

"Alldeles varm i hjärtat❤️"

Foto: TT

Annons