Antikrundans Claes Moser trista besked – skiljer sig från hustrun Susanna

03 maj, 2023, 08:30 

Varit tillsammans i över 20 år.

Annons

SVT-succén Antikrundan har fängslat tv-tittare sedan 1989, och ännu har inte intresset svalnat. En av programmets färgstarka profiler är Claes Moser, som är expert.

Nu kommer han med ett trist besked om privatlivet.

5 saker du inte visste om ”Antikrundan”
5 saker du inte visste om ”Antikrundan”

Claes Moser och Susanna Evers skiljer sig

Recept.se Nyhetsbrev

Det är för Expressen Nöje som Claes Moser bekräftar att han och hustrun Susanna Evers valt att gå skilda vägar. 10 år som gifta har nått vägs ände, och de träffades för över 20 år sedan och har en son tillsammans.

– Vi är goda vänner och vi jobbar ihop ett tag till och vi har en son som vi värnar om. Det är inga knivar eller knytnävar involverade, säger han till tidningen.

Enligt Expressen har de bott i en lägenhet på Östermalm och på Vaxholm, och efter uppbrottet kommer frun bo i den förstnämnda, och för Claes blir det skärgården. Däremot berättar han att han planerar att flytta till Skåne.

Annons

– Jag har funderat i många år på att kanske flytta till Skåne, så jag kommer behålla något i Stockholm. Vi är lyckligt lottade som har boendena fixade redan innan.

Claes Moberg och Susanna Evers 2005
Claes Moberg och Susanna Evers 2005.

Claes Moser tillbaka i rutan efter sjukdomsfallet

Det är Anne Lundberg som lett Antikrundan sedan 1999 och det är många av kollegorna som hållit sig kvar genom åren. Redan 1996, alltså innan Anne, tog Claes Moser in i rutan och tog Sverige med storm.

Men i fjol försvann Claes plötsligt, för första gången, efter ett sjukdomsfall. I påsk 2021 brast hans kroppspulsåder, och Claes fick tillbringa två och en halv månad på sjukhus.

Han repade sig mirakulöst, och det blev inte mer än en säsong som han lyste med sin frånvaro.

– Jag är lite otålig och vill att allt ska bli som vanligt, men jag får väl inse att allt inte kan bli som det var, det är ju så med livet, sa han till Aftonbladet 2022.

Foto: TT

Annons