Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Arvingarna-stjärnan Lasseman i olycka – svårt skadad

Arvingarna

Arvingarna är mitt uppe i förberedelserna inför sin nya krogshow – men nu har gruppen stött på ett bakslag.

Casper Janebrinks plötsliga skilsmässobesked – efter 20 års äktenskap
0:55

Efter reklamen: Casper Janebrinks plötsliga skilsmässobesked – efter 20 års äktenskap

(0:55)

Slå på ljud

Arvingarna har de senaste åren tagit Sverige med storm. De syns alltmer i tv-rutan och under sommaren var de aktuella med programmet Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan.

Nästa fredag har dansbandsgruppens nya krogshow I love Arvingarna premiär i Göteborg. Repeteringen är i full gång, samtidigt som bandet tvingas hantera stora bekymmer.

Lasseman i svår olycka: ”Brutit halva ryggen”

Gitarristen och sångaren Lars "Lasseman" Larsson har varit med om en olycka och skadat sig svårt. Det säger frontmannen Casper Janebrink till Lotta Bromé i Halv tre med Lotta i Mix Megapol.

– Lasseman har ju brutit halva ryggen och sitter med kryckor på scenen just nu. Han har trillat på bryggan hemma hos sig själv. Det är farligt med egen bostad och brygga och grejer. Där har han trillat och ramlat ner i vassen, bland stenar och grejer, så ambulansen fick komma och hämta honom, säger Casper Janebrink.

Arvingarnas interna uppgörelse – Janebrink väljer att berätta

Tvingas gå med kryckor

Lyckligtvis verkar Lasseman vara vid gott mod, trots den läskiga och svåra olyckan som inträffade för några dagar sedan.

– Just nu sitter han i en fåtölj på scenen med kryckor och grejer. Vi får se om han kan vara med i koreografin lika mycket, men än så länge får han stå still. Han är med i alla fall, det är det viktigaste.

Foto: TT