Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Åsa Ingrosso lämnar Sverige – efter tio kämpiga månader

05 jul, 2021, 17:30 
AvIndra Nordemar

Åsa och Emilio Ingrosso har bott i sin övernattningslägenhet i Stockholm sedan pandemin slog till. Under tiden har de hunnit öppna två restauranger, och det har minst sagt varit intensivt.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Åsa Ingrosso är fru till Emilio Ingrosso, pappa till den välkända Ingrosso-familjen. Paret har sedan flera år tillbaka bott heltid i Palma, Mallorca. Men de har även en övernattningslägenhet i Stockholm. Och där har de blivit kvar sedan covid-19 slog till.

Åsa och Emilio öppnade två restauranger under pandeim

Sedan tidigare har paret två restauranger i Palma under namnet "La Perla". Men i slutet av förra året slog de upp dörrarna för sin första Stockholmrestaurang under samma namn. Och alldeles nyligen öppnades den andra i Stockholm, Scarpetta By Ingrosso.

Emilio och Åsa driver nu fyra restauranger ihop och de har haft fullt upp under sin vistelse i Stockholm, trots att pandemin satte käppar i hjulet för restaurangbranschen.

Dags för Ingrosso-paret att åka hem

Men nu är det alltså dags för dem att åka hem till Palma igen.

Annons

”Det känns nästan overkligt att vi ska åka hem nu, 10 mån senare. Biljetterna bokade och om bara några dagar åker vi hem till Mallorca med megapackning, hundar och två trötta, men glada kroppar”, skriver Åsa Ingrosso på Instagram och fortsätter:

”På 8 månader har vi byggt och öppnat två restauranger så egentligen är det inte konstigt att vi är lite möra. Nu ska vi ladda för återhämtning, lata dagar vid polen, träning och nyttig mat. Det ska bli så otroligt skönt att få komma hem, till vårt riktiga hem”.

Foto: Instagram, TT

Annons