Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Pernilla Wahlgrens märkliga upptäckt om Christian Bauer: "Det här är ju galet!"

05 jul, 2021, 16:00 
AvIndra Nordemar

Pernilla Wahlgren delade nyligen med sig av en bild på henne och kärleken Christian Bauer – och nu är det en följare som gjort en lustig upptäckt: "Skulle lika gärna kunna vara en Wahlgren"

Annons
Här får spådamens oväntade ord Pernilla att bryta ihop – har helt felBrand logo
Här får spådamens oväntade ord Pernilla att bryta ihop – har helt fel

Pernilla Wahlgren och hennes nya kärlek Christian Bauer har nu varit ett par ett tag. Hela Sverige vet om deras kärlekssaga och de har flitigt delat med sig av sina känslor till varandra på Sociala medier.

En del bilder har florerat på den tidigare hemlige Bauer, men nyligen delade Pernilla själv med sig av en så kallad selfie på henne och Christian.

Det nykära paret firade midsommar ihop tillsammans med resten av Pernillas familj. Och då passade turturduvorna på att visa upp sig.

Och nu har det väckt reaktioner som fått Pernilla att inse en lustig sak.

Christian Bauer – "Skulle lika gärna kunna vara en Wahlgren"

Under det senaste avsnittet av podcasten "Wahlgren & Wistam" läser Sofia Wistam upp ett meddelande som hon har fått av en lyssnare.

"Detta måste ni bara ta upp! Det gäller dig Pernilla, ingen kan ha undgått att du är nykär och det är du verkligen värd. Jag såg en bild på dig och Mr Bauer på Instagram från Midsommar och jag höll på att sätta snapsen i halsen!" skriver personen och fortsätter:

Annons

"Vad din nya Chrille kille påminner om din pappa och dina bröder! De säger ju att ens partner är lik en av ens förälder, men det här är ju galet! Han skulle ju lika gärna kunna vara en Wahlgren. Det måste ju finnas fler som har sagt det här."

Pernilla och Christian: "Lite lika faktiskt"

Pernilla skrattar intensivt i bakgrunden.

– Jag tänker ju direkt att hon har rätt. Det är lite likhet över er, framför allt du och han känner jag är lika, säger Sofia då.

Pernilla håller inte riktigt med men menar att de båda två har stora munnar och leenden.

– Vi är "bredkäftade" båda två, säger Pernilla och fortsätter:

– Jag tänkte ju faktiskt att han kanske är lite lik min pappa, men det är nog mest för att de har skägg båda två. För jag tog en bild med min pappa på midsommar och sen en bild med Christian och tänkte "men gud de är ju lite lika faktiskt". Men att han är lite lik mina bröder det har jag inte tänkt på, men vad lustigt. Ja det är ju en stilig karl och det är mina bröder också.

Foto: Instagram

Annons