Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Filip Lamprechts ord om Linn Hegdal: "Får en att må bra"

04 jul, 2021, 19:30 
AvIndra Nordemar

Efter uppbrottet med Peg Parnevik har Filip Lamprecht och Let's Dance-danspartnern Linn Hegdal spenderat en hel del tid ihop. Så är deras verkliga relation i dag – efter dagarna i Järvsö.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

När förhållandet mellan Filip Lamprecht och Peg Parnevik tog slut började Filip umgås flitigt med Let's Dance-danspartnern Linn Hegdal.

Det var mycket på grund av tävlingen och spekulationer kring Filip och Linn som kärlekssagan faktiskt nådde sitt slut med Peg.

Sedan dess har Linn och Filip bland annat varit på Gröna Lund ihop, synts på middagar, och nu har de precis kommit hem från väl spenderade dagar i Filips familjehus i Järvsö.

Filip Lamprechts ärliga ord om Linn Hegdal

Det var tidigare i dag som Filip la upp en bild på att de återigen är i Stockholm – följt av bilder från dagarna i Järvsö.

"Hemma från årets första roadtrip till Järvsö! Har varit väldigt hektiskt senaste tiden och har varit så fantastiskt värdefullt att få några dagar att skratta, vila, njuta och återhämta mig lite och ännu bättre att få göra det med människor som får en att må bra!", skriver Filip på Instagram och taggar bland annat Keyyo och ingen mindre än Linn Hegdal i inlägget.

Filips och Linns relation – efter tiden ihop i Järvsö

I kommentarsfältet till inlägget fortsätter Linn och Filip sedan skriva. Till en bild där de syns sitta i soffan ihop, där de inte ser ut att vara i total eufori – om man säger så, skriver Linn skämtsamt:

"Lyckan är ändå total på bild nr 7"

Varpå Filip svarar henne:

”Kom till Järvsö, det blir kul”

Även Linn har lagt upp en bildserie från deras somriga helg tillsammans i Järvsö.

"Sommarlovet fortsätter och fortsätter och fortsätter!", skriver hon.

Foto: TT / Instagram

Annons