Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Åsa Ingrosso öppnar upp om barndomen – känslosamma orden: ”Finns hål kvar att laga”

18 dec, 2022, 07:00 

Nu berättar Åsa Ingrosso om livets tuffa utmaningar.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso gifte sig 2015 och är idag både livskamrater och kollegor.

Under de senaste åren har paret nämligen öppnat flera restauranger i både Stockholm och Spanien som blivit mycket populära och hyllade.

Både Åsa och Emilio arbetar just nu stenhårt för att deras fjärde restaurang i Stockholm ska kunna öppna under våren. I ett inlägg på Instagram berättade Åsa nyligen om motgångarna i byggprocessen.

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso, stjärnkrögarparet, om restaurangerna makarna driver tillsammans, Bilden: Emilio och Åsa på deras restaurang Scarpetta i Stockholm.
Åsa och Emilio äger flera framgångsrika restauranger ihop.

Åsa Ingrosso om första mötet med Emilio: ”Som att komma hem”

När paret fann varandra hade de båda barn från tidigare relationer. Emilio hade barnen Bianca, Benjamin och Oliver med artisten Pernilla Wahlgren och Åsa hade sonen Anton och dottern Lina.

Annons

I en intervju med Expressen har Åsa berättat att det ”bara sa klick” när hon träffade Emilio för första gången, för drygt tio år sedan.

– Det var fint. Det kändes som att komma hem. Det gick inte att stå emot, det har varit otroligt passionerat sedan dag ett verkligen, och är fortfarande, säger hon till tidningen.

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso, stjärnkrögarparet, om restaurangerna makarna driver tillsammans, Bilden: Emilio och Åsa på deras restaurang Scarpetta i Stockholm.
Åsa beskriver första mötet med Emilio som ”att komma hem".

Åsa Ingrosso öppnar upp om barndomen: ”Kaos och svek”

Åsa har inte pratat så mycket om sin barndom i intervjuer och sociala medier – tills nu. I ett inlägg på Instagram öppnar hon upp om hennes tuffa perioder i livet.

”Jag har kanske aldrig varit riktigt mån om mig själv. Aldrig sett till mitt eget bästa. När man blivit van vid kaos och svek redan som liten så utvecklar man ofta väldigt osunda tankar och vanor om att det är ok att bli lite stampad på ”, skriver hon.

Åsa förklarar samtidigt att hon jobbat mycket med sin egen självkänsla under sitt liv och att detta är något hon kämpar med än idag.

”Trasiga barn växer tyvärr upp och blir trasiga vuxna om man inte under vägen reparerar sig. Jag har ändå varit ganska duktig på det. Att reparera mig. Men självklart finns det hål kvar att laga. Så det är kanske det jag gjort sista tiden. Vilat, tänkt och lagat några själsliga hål”, skriver hon på Instagram.

Foto: Cornelia Nordström / Expressen / TT

Annons