Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Åsa Ingrossos ärliga ord om framtiden – efter tuffa tiden: “Ser segt ut”

14 dec, 2022, 23:00 
Emilio och Åsa Ingrosso

Nu berättar Åsa Ingrosso.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Stjärnkrögarparet Åsa och Emilio Ingrosso har alltjämt fullt upp. Med tre restauranger i Stockholm – och den fjärde på väg, finns det inte mycket tid till vila.

Men nu har paret stött på en motgång, vilket Åsa Ingrosso ärligt berättar om.

Åsa Ingrosso berättar om tuffa tiden

På sin Instagram berättar Åsa att restaurangen Apertivo planerar att slå upp dörrarna i mars nästa år. Det blir alltså den fjärde i ordningen i huvudstaden, och just nu är de i full gång med att slutföra bygget.

Och förhoppningsvis är restaurangen klar att ta emot hungriga gäster i mars. Åsa berättar nämligen att bygget är försenat, efter en olycklig motgång. När de under byggprocessen lyfte på golvet möttes de av en tråkig överraskning – golvet hade gett upp.

Annons

"Vi var tvungna att gräva ur allt, nästan ända ner till garaget för att sen bygga upp det igen. Det tog sin lilla tid med att få klartecken med föreningen, materialval osv." Skriver Åsa Ingrosso och berättar att de även haft ett stambyte i lokalen.

Det går alltså långsammare än väntat, och har såklart inneburit en hel del jobb för paret, och hon berättar att de har en hel del kvar att göra.

"Så även om det ser segt ut på utsidan så har det hänt maaaassor på insidan. Men.. vi har en del kvar som ni ser längst bak." Avslutar hon.

Åsa Ingrosso fixar dukningen på restaurangen La Perla
Åsa är hjärnan bakom inredningen på parets många restauranger.
Åsa Ingrosso och en kock i köket på restaurangen La perla
Restaurangen La Perla har även en motsvarighet på Mallorca, där paret bor när de inte är hemma i Stockholm.
Annons

Sanningen om Emilio och Åsa Ingrossos äktenskap

Det är kanske inte alla som hade kunnat tänka sig att jobba med sin partner, men för Åsa och Emilio är det precis så de vill ha det. När Åsa gästade Titti Schultz i P4 Extra berättade hon att det är nästan allt de pratar om:

– Konstant, vi kan till och med vakna mitt i natten då någon har kommit på något och börja diskutera idéer. Vi är så lika, det skulle inte gå annars. Man måste vara såhär om vi ska kunna jobba och leva tillsammans och ha ett äktenskap i jobbet, säger Åsa Ingrosso.

– Vi säger ibland att vi ska gå ut och ta en skön middag och dricka lite vin. Vi ska inte prata jobb men vi gör ju det direkt ändå.

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso på uteserveringen av deras restaurang Scarpetta
Makarna på sin restaurang Scarpetta.

Foto: TT

Annons