Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Åsa Ingrosso vädjar om hjälp – känslosamma tankarna efter beteendet “Svinförbannad”

18 nov, 2022, 10:00 
Åsa Ingrosso vädjar om hjälp

Åsa Ingrosso är oerhört splittrad i sina tankar – nu vädjar hon om hjälp av sina följare.

Annons
Pernilla Wahlgrens chock: ”Man får offra sig”Brand logo
Pernilla Wahlgrens chock: ”Man får offra sig”

Åsa Ingrosso är troligtvis mest känd för sitt delägande av flera krogar. Ingrosso har öppnat fler framgångsrika restauranger tillsammans med maken Emilio Ingrosso. Restaurangerna går att hitta både i Stockholm och på Mallorca. Vilken succé!

Utöver att vara en del av den framgångsrika krögar–duon så har Åsa Ingrosso en stark närvaro på sina sociala medier. Något som inte alltid tycks vara enkelt för henne.

Ifrågasätter klimatet på sociala medier

Åsa Ingrosso ifrågasätter normen att social medie–posterna ska vara inställsamma och positiva.

Hon har dock hänsyn till att de flesta inte vill visa sina sämre sidorna utåt online. Hon inser också att hon är en del av klimatet:

"Jag är lite lost just nu med min insta och känner att allt här inne är lite väl ytligt och samma. Jag försöker verkligen att inte tillrättalägga verkligheten men väljer ju ändå ut den snyggaste bilden eller mysigaste stunden"

Annons

Hon fortsätter:

" Man kör ju inte en selfie strax efter man fulgråtit. Helt ärligt. Vem filmar sig själv när man är så ledsen att man snorar och snyter sig typ? Har man verkligen tid till det då? Hade någon ens filmat ett gråt om man inte hade en baktanke med det? För mig känns det för privat"

Döljer det trasiga för att förhindra misstolkningar

Ingrosso medger att hon undviker att visa de sämre sidorna eftersom att hon är rädd för att den verkliga historien bakom ska förvridas.

"Man lägger ju heller inte upp ngt som visar att man kanske är jätteorolig över ngt eller ett klipp när man är mitt uppe i ett bråk med sina ungar eller partner. När man är svinförbannad och kanske inte visar sin allra finaste ”moder Theresa” sida. Det skulle man ju kunna. För vi har ju dom allihop. Hela tiden. Men det skulle ju garanterat tolkas fel, pga att man inte fått se hela storyn"

För att avslöja det öppenhjärtliga meddelandet ställer Ingrosso en fråga till sina följare:

"Så hur ska man vara? Hur tänker du? Kan du känna igen mina tankar? "

Foto: Skärmdump discovery+ / Instagram

Annons