Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Åsa Ingrossos kris med Emilio – familjen försöker stoppa relationen!

25 aug, 2022, 04:30 
Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso

Åsa Ingrosso talar ut om tuffa tiden med Emilio Ingrosso!

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

De både lever och jobbar ihop. Tillsammans driver makarna Åsa Ingrosso, 47, och Emilio Ingrosso, 57, ett flertalet krogar stationerade i både Sverige och Mallorca.

På sociala medier delar paret ofta med sig av exotiska bilder från svenskparadiset. De är heller inte sena med att kärlekshylla varandra i flödet och det verkar inte spela någon roll att de stundtals tvingas pendla mellan två länder.

– Jag kan säga så här, vårt vinnande koncept är att jag är en expert på att starta, jag kan starta tusen olika koncept i veckan. Och hon är expert på att avsluta dem, för jag är katastrof på att avsluta. Det är perfekt. Det hade varit värre om båda ville starta och båda ville avsluta, har Emilio sagt i podcasten ”Fundamentalt”.

Annons

Åsa Ingrossos stora kris med Emilio Ingrosso

Men som så många andra relationer har det inte alltid varit en dans på rosor för paret Ingrosso. I ett inlägg på Instagram skriver Åsa Ingrosso att relationen med Emilio haft sina prövningar.

Hon skriver även att flera i parets närhet försökt förstöra relationen under åren, men att varken hon eller Emilio har varit mottagliga för den typen av försök.

”Det ska gudarna veta. Människor som kallar sig familj har ordagrant försökt (och försöker) att slita oss isär och gjort allt för att det ska gå vägen. För att vi är starka ihop och förändrat den inkörda väg familjehistorian plogat”, skriver hon.

Åsa Ingrosso: ”Jävlar vad ont det gör”

Paret har i stället valt att fokusera på varandra och kärleken, vilket inte uppskattats av människorna som försökt förstöra relationen.

”Vi ville ha lugn och ro, en massa kärlek och respekt så vi valde en helt annan väg och jävlar vad det gjort ont ibland. Men så lägger sig stormen och ut kommer man om man håller ihop och inte viker ner. Det känns precis så. Vi hör fortf hur det stör dom som är kvar i den där familjegeggan. Men vi kan nog inte bry oss mindre”, skriver Åsa Ingrosso och fortsätter:

”Jag svär på mina barns liv att det bästa jag och vi har gjort har varit att välja vår egen familj. För blod är sannerligen inte alltid tjockare än vatten. Ibland måste man ta bort människor ur sitt liv för att man själv ska kunna må bra”.

Foto: TT/Instagram

Annons