Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Åsa Ingrossos rop på hjälp från semesterparadiset – står inte ut: "Gråter nästan"

15 aug, 2022, 14:30 

Livet är inte bara en dans på rosor på semesterön.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Sommaren börjar lida mot sitt slut, och många vill säkerligen passa på att njuta av de där sista soltimmarna innan mörkret och kylan sveper in över vårt avlånga land.

Men det kan faktiskt bli för mycket av det goda, det kan Åsa Ingrosso skriva under på.

Påfrestande tillvaron

Åsa Ingrosso och maken Emilio pendlar mellan La Bonanova på Mallorca och lägenheten i Vasastan i Stockholm. Nu befinner de sig på den spanska semesterön, men hade kanske önskat att fly till kallare breddgrader. Paret skulle egentligen åka till Sverige i augusti, men ändrade planer gjorde att de blev kvar på Mallorca ett tag till.

Men det är inte bara härligt att spendera tid på en härlig semesterö. På sin Instagram berättar hon om värmen, och att trots att hon älskar värme och sol är det till och med för mycket för henne.

"Det stod och pendlade mellan 39-40 gr idag så vi kastar oss in i bilen och sen kastar vi oss in i någon lokal, restaurang eller hemma där AC-n jobbar febrilt." Skriver hon i inlägget.

Vädjar om hjälp

Vidare på sin Instagram-story blir det ännu tydligare hur pass mycket värmen påverkar henne.

Annons

”Fy fasen… Gråter nästan. Helt matt, yr och stimmig. Det här är bara för mycket" Skrev hon under en bild där termometern i bilen visar hela 43 grader.

I det tidigare inlägget skriver hon även att hon inte är särskilt bra på att dricka vatten, något som ju är avgörande för välbefinnandet under sådana hiskeliga temperaturer. Den rekommenderade mängden på 3-5 liter kommer hon inte i närheten av.

Hon väljer då att vända blicken utåt, och ber sina följare om hjälp för att kunna hålla vätskebalansen under värmeböljan.

"HUR gör du som inte glatt klunkar i dig men som ändå får i dig dina litrar? Sitter ni på några braiga knep?" Frågar hon.

Foto: Instagram/TT

Annons