Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Oron växer hos Pernilla Wahlgren – tvingas pausa lyxrenoveringen: "Känner mig skeptisk"

15 aug, 2022, 07:00 

Nu börjar stjärnan tappa tålamodet.

Annons
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!Brand logo
Så mycket pengar tjänar Pernilla Wahlgren!

Pernilla Wahlgren har gjort ett av hennes livs största köp – en topprenoverad lyxvilla belägen på exklusiva Lidingö. Under hela året har den gråvita-villan växt fram högt uppe på en kulle med fantastisk utsikt.

Men verkligheten har inte varit så glädjefyllt som hon hade sett framför sig. Nu har sångfågeln stött på ännu ett problem, och börjar bli orolig för vad som egentligen händer med drömhuset.

Dyra hotellvistelsen

Det är nog ingen som missat att bygget av Villa Wahlgren, som stjärnans nya residens kallas, verkligen har tagit sin lilla tid. Inte konstigt, då det är ett riktigt pampigt sådant, men det har tvingat Pernilla att vara kreativ när det kommer till tak över huvudet.

Hennes klassiska gröna kedjehus på Lidingö, som Wahlgrens värld-tittaren är välbekant med, såldes tidigt. Det var bara för stjärnan att fylla upp flyttkartongerna och lämna över nycklarna till nästa lyckliga ägare. Men lyxhuset, var som bekant inte klart ännu.

Pernilla Wahlgrens före detta hus, kedjehuset på Lidingö
Många fina minnen har skapats i det klassiska kedjehuset.

Under tiden tog hon under en period in på anrika Hotel Skeppsholmen, lyxigt värre! En natt på hotellet går loss för 2000 kronor, så det är ingen billig hyra att betala. Sedan har hon bott både i den nyinköpta villan på Marbella, och i dottern Bianca Ingrossos senaste köp – en flådig och rymlig våning på Östermalm.

Annons

"Kommer se förjävlig ut"

Pernilla har tidigare sagt att hon räknar med att äntligen kunna flytta in i sitt nya hus efter sommaren, och vi börjar onekligen närma oss det. Men så verkar det inte riktigt bli – till Pernillas besvikelse.

Så vad är det egentligen som tar sådan tid? Utifrån ser ju huset nästan ut att vara redo för inflyttningsfest. Det är renoveringarna inuti som inte riktigt går enligt plan, och de tvingas enligt Hänt nu att läggas på is. Huset ligger högt upp, på en brant backe, och det är inte så lätt att få upp allt material.

– Nu är det då snart dags för kök och badrum och alla stora saker att levereras... men de kommer inte upp till huset, så då måste jag hyra en lyftkran för att de ens ska kunna komma in i huset. Vad kostar det liksom?, säger en uppgiven Pernilla i sin podcast, enligt Hänt.

Nu börjar till och med poddkollegan och TV-profilen Sofia Wistam undra: när får hon egentligen flytta in?

– Just nu känner jag mig skeptisk och tror inte på någonting när de säger vissa datum, och jag misstänker att jag kanske kommer att flytta in i något slags provisoriskt... att huset kommer att stå klart men att tomten kommer att se förjävlig ut, svarar Pernilla.

Så här ser villan ut nu – men den är alltså inflyttningsklar riktigt än.

Foto: TT

Annons