Pernilla Wahlgrens starka oro för dotter Bianca Ingrosso – bilderna efter festivalhelgen hon inte ville se

14 aug, 2022, 18:00 
Pernilla Wahlgrens stora oro för dotter Bianca Ingrosso – bilderna hon inte ville se

Sakta i backarna...

Annons
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen
Hör Pernillas ärliga ord om Christian Bauer – avslöjar sanningen om relationen

En storslagen tre dagars lång festivalhelg avslutades natten till söndag. "Way out West" hade hållit igång Göteborg under intensiva och fartfyllda dagar med massor av fest och ståhej!

Bianca Ingrosso och hennes allra närmaste vänner hade en kanonhelg. Sociala medier–personligheterna kunde ses festa natten lång på nattklubben Lounge(s) där flera fester ägde rum under helgen. Bianca skriver att hon aldrig skrattat så mycket med en grupp av människor som i helgen.

Recept.se Nyhetsbrev

Otroligt vad en sensommarfestival kan göra med humöret. Det låter toppen!

Blev en turbulent biltur på E4:an – influencern raderade inlägget

När det blev dags att avrunda helgen och köra tillbaka till huvustaden så blev det minst sagt en lite jäktig tur. Det gick nästan lite för snabbt när hela gänget var peppade på att fara hemåt.

Annons

Poddprofil tillika manager Rosanna Charles kör i över 150 km/h i omkörningsfilen på E4:an i en instastory som Bianca lägger upp, det här rapporterar Aftonbladet. Enligt tidningen syns en skylt med hastighetsbegränsning 100 km/h svischa förbi i klippet.

"Rosanna kör som en idiot" skriver Bianca till videoklippet.

Då Aftonbladet hör av sig till Bianca för en kommentar har hon valt att ta bort instagramstoryn och avböjer också kommentar. Aftonbladet skriver även att de sökt bilförare, Rosanna Charles, utan framgång.

Oroande bilder för mamma Pernilla Wahlgren gissningsvis...

Foto: TT

Annons