Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Privata bilderna från Bianca Ingrossos lyxsemester – Phillipe saknas helt

10 aug, 2022, 12:00 
AvIbraheem Alsalman

Bianca Ingrossos relation med Phillipe Cohen har tagit en ny vända.

Annons
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendetBrand logo
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendet

Bianca Ingrosso, 27, är som så många andra svenskar på semester. För drygt en vecka sedan åkte hon till Marbella där hon varvade mellan de två lyxhusen "Casa rosa" och "Casa Piña" influencerdrottningen och tv-profilen åkte dit tillsammans med några vänner och influencer som Alice Stenlöf och Lovisa Worge.

Huset, som har bland annat en stor pool med terass för att sola, ser jättefint ut. Nästan så man tror att man lever i paradiset.

Bild: Bianca Ingrossos Instagram

Men allt gick inte som hon hade tänkt. I en vlogg uttryckte hon starka känslor över svårigheten att boka ett bord på restaurangen. Allt var helt enkelt fullbokat.

Annons

Men inte nog med det.

Det gick inte heller att boka en taxi, vilket fick Bianca att totalt rasa. I vloggen avråder hon från att åka till Palma. Enligt henne verkar inte idén att spendera sommaren där vara en god sådan.

Stort vardagsrum. Foto/Alice Stenlöfs Youtube-vlogg

Bianca Ingrosso har förstås många bollar i luften samtidigt. Hon har synts flitigt i det omåttligt populära tv-programmet Wahlgrens Värld. Samtidigt är hon med i TV4:s underhållningsprogram Talang. Ingrosso driver också ett sminkföretag som har dragit in miljoner.

Om det går bra ekonomiskt så går det lite sämre med kärleken, vad det verkar.

Biancas nya drag mot Phillipe väcker uppmärksamhet

Hennes relation med pojkvännen Phillipe Cohen, 28, sträcker sig tillbaka många år tillbaka i tiden. Det kända paret har, genom åren, haft många bråk. Det mesta har synts i offentligheten där vi vanliga människor fått ta del av deras berg- och dalbana till relation. Mest har vi fått följa det via Youtube och Instagram där framför allt Bianca delar med sig av kärlekslivet.

Annons

Så sent som för ett par veckor sedan svarade hon på frågan om hon var singel eller inte:

"Jag är inte singel", löd svaret kort och koncist.

Men stämmer det verkligen?

Hennes senaste drag, också det på sociala medier, tyder på något helt annat.

Det är nämligen så att flera följare har lagt märke till att Bianca Ingrosso har avföljt (!) Phillipe på Instagram. När man söker bland personer som 27-åringen följer så finns han inte med. Hon har även avföljt restaurangen Ted vars ägare...ja det är herr Cohen. Tråkigt tycker vi om det visar sig att de har gjort slut!

Annons