Bianca och Phillipe ryktas gjort slut – familjen Wahlgrens markering

28 jul, 2022, 10:00 
AvSimon Holm Stålhand

Den ständiga karusellen fortsätter.

Annons

Bianca Ingrosso, 27 och Phillipe Cohens, 28, förhållande slutar aldrig att diskuterats på sociala medier. Paret, som träffades i Marbella men kärlekssagan började först ett par år senare när de sprang på varandra på nattklubben Café Opera i Stockholm. De har nu varit ett par i många år – däremot har relationen varit stormig under perioder. Bianca har tidigare avslöjat att de har gjort slut åtta (!) gånger men alltid hittat tillbaka till varandra.

Nu spekuleras det att paret återigen har gjort slut.

Följarnas spekulationer

Recept.se Nyhetsbrev

I en av Biancas populära vloggar på Youtube pratade hon om hur det är att vara singel i vuxen ålder, vilket fick följarna att gnugga geniknölarna.

Följarna lade dessutom märke till att paret knappt synts med varandra på ett tag, och att de inte heller gillar eller kommenterar varandras bilder som de vanligtvis brukar göra.

När tidningen Hänt sökte Bianca om situationen fick de svaret:

Annons

”Jag är inte singel.”

Men paret har fortsatt inte synts tillsammans. Bianca var exempelvis på Gotland nyligen, men Phillipe var inte med.

Nu har följarna lagt märke till ytterligare grejer.

Phillipe har nyligen öppnat en restaurang vid namn Posto pasta, och familjen Wahlgren Ingrosso har inte gratulerat till framgångarna varken på hans egna Instagram-konto eller på restaurangens. Ingen i familjen har heller gillat hans senaste bilder överlag, vilket de har gjort förr.

Det har fått följarna att reagera. Är det medvetet, eller tar de sådant privat istället?

Annons