Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Åsa Ingrossos framtidsbeslut med Emilio - efter tuffa perioden

Åsa Ingrossos framtidsbeslut med Emilio - efter tuffa perioden

Nu öppnar hon upp sig om relationen med Emilio Ingrosso och hur allt egentligen ligger till.

TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin
1:09

Efter reklamen: TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin

(1:09)

Slå på ljud

Åsa och Emilio Ingrosso – där har vi Sveriges kanske mest kända influencerpar. Duon har flertalet restauranger i Stockholm och utomlands – bland annat La Perla i Mallorca.

Emilio Ingrosso flyttade till Mallis redan tidigt 2000–tal. När han träffade kärleken i Åsa Ingrosso tio år senare flyttade han tillbaka till Sverige.

Det dröjde inte länge innan paret beslutade att Sverige var lite för grått och tråkigt. Flyttlasset bar av till värmen.

Hela familjen är väldigt nära. Emilios barn Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso lägger ofta ut att de umgås med sin pappa och hans fru och Åsa har ju också varit högst delaktig när Bianca köpte en lägenhet. Åsa hjälpte nämligen till att inreda hemmet - på bästa tänkbara sätt.

Men allt har inte varit spikrakt uppåt. Åsa Ingrosso har tidigare varit öppen med att hon ibland känner sig låg och energifattig.

Åsa Ingrossos framtidsbeslut med Emilio - efter tuffa perioden

– Jag har alltid känt en enorm press på mig att leverera och göra bra, bra, bra, säger Åsa Ingrosso när hon gästa P4 Extra och berättar även om uppväxten där familjen tog emot flera fosterbarn, och hur det har påverkat henne.

Emilio och Åsa Ingrossos mardröm – svåra situationen i relationen: "Hjärtat går sönder"

Jag har egentligen inte vetat om hur det är att ha en egen förälder. Jag har alltid fått dela mina föräldrar, säger krögaren och influencern och lägger sedan till:

– Inga problem är större än fosterbarnets. De sitter på enorma, förfärliga händelser bakom sig. Så om jag ska komma med min läxa, då finns det inte tid för mig. Dessutom får vi veta att hon inte åt pasta när hon träffade maken Emilio Ingrosso. Det blev det snabbt ändring på.

Åsa Ingrosso och Emilo Ingrosso är väldigt kära och visar gärna upp deras relation på sociala medier. Man märker också det på sättet Åsa pratar om Emilio när hon gästar P4 Extra under söndagseftermiddagen med programledaren Titti Schultz.

Hon avslöjar sedan en liten hemlighet inifrån deras relation.

– Jag gick upp tio kilo på sex månader när jag träffade Emilio.

Åsa Ingrosso vädjar om hjälp – känslosamma tankarna efter beteendet “Svinförbannad”