Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Åsa Ingrossos framtidsbeslut med Emilio - efter tuffa perioden

12 dec, 2022, 14:00 
Ibraheem Alsalman

Nu öppnar hon upp sig om relationen med Emilio Ingrosso och hur allt egentligen ligger till.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina SchollinBrand logo
TV: Pernilla Wahlgrens fasa för relationen – orden om Christina Schollin

Åsa och Emilio Ingrosso – där har vi Sveriges kanske mest kända influencerpar. Duon har flertalet restauranger i Stockholm och utomlands – bland annat La Perla i Mallorca.

Emilio Ingrosso flyttade till Mallis redan tidigt 2000–tal. När han träffade kärleken i Åsa Ingrosso tio år senare flyttade han tillbaka till Sverige.

Det dröjde inte länge innan paret beslutade att Sverige var lite för grått och tråkigt. Flyttlasset bar av till värmen.

Hela familjen är väldigt nära. Emilios barn Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso lägger ofta ut att de umgås med sin pappa och hans fru och Åsa har ju också varit högst delaktig när Bianca köpte en lägenhet. Åsa hjälpte nämligen till att inreda hemmet - på bästa tänkbara sätt.

Annons

Men allt har inte varit spikrakt uppåt. Åsa Ingrosso har tidigare varit öppen med att hon ibland känner sig låg och energifattig.

Åsa Ingrossos framtidsbeslut med Emilio - efter tuffa perioden

– Jag har alltid känt en enorm press på mig att leverera och göra bra, bra, bra, säger Åsa Ingrosso när hon gästa P4 Extra och berättar även om uppväxten där familjen tog emot flera fosterbarn, och hur det har påverkat henne.

Jag har egentligen inte vetat om hur det är att ha en egen förälder. Jag har alltid fått dela mina föräldrar, säger krögaren och influencern och lägger sedan till:

– Inga problem är större än fosterbarnets. De sitter på enorma, förfärliga händelser bakom sig. Så om jag ska komma med min läxa, då finns det inte tid för mig. Dessutom får vi veta att hon inte åt pasta när hon träffade maken Emilio Ingrosso. Det blev det snabbt ändring på.

Åsa Ingrosso och Emilo Ingrosso är väldigt kära och visar gärna upp deras relation på sociala medier. Man märker också det på sättet Åsa pratar om Emilio när hon gästar P4 Extra under söndagseftermiddagen med programledaren Titti Schultz.

Hon avslöjar sedan en liten hemlighet inifrån deras relation.

– Jag gick upp tio kilo på sex månader när jag träffade Emilio.

Annons