Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Åsa Ingrossos ilska: "Mobbare – elaka och otrevliga"

09 mar, 2023, 14:00 
Åsa Ingrosso ryter ifrån efter sårande orden.
Annons

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso lever ett lyxliv som de flesta bara kan drömma om. De pendlar mellan La Bonanova på Mallorca med en lägenhet i Vasastan i centrala Stockholm. Tillsammans äger de ett krogimperium, med restauranger i både varma Spanien och det mindre varma Sverige.

Men Åsa har också en annan karriär – som influencer.

Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!Brand logo
Här är Bianca Ingrossos nya lyxvåning – se filmen!

Åsa Ingrosso ryter ifrån efter tuffa kritiken

Åsa hamnade nyligen i blåsväder när hon gjorde reklam för en serie hudvårdsprodukter. Hon skrev i inlägget att hon var "helt besatt" av produkten – något en användare reagerade på.

"Hur skulle vi kunna förstått det? Har aldrig hört dig nämna något om dessa produkter innan. Hur länge har du använt dem?", skriver användaren.

Annons

Åsa höll inte tillbaka i svaret.

"Oj så arg du låter? Du kanske bara inte haft riktigt bra koll på mig! Backa lite i mitt flöde så ser du", skriver Åsa.

Åsa får mothugg av en annan användare, som hävdar att hon var otrevlig i sin replik. Då tappar Åsa humöret. Hon drar i gång en tirad om tonen i sociala medier.

"Jag är så sjukt trött på denna flathet i Sverige där alla ska strykas medhårs. Mobbare ska få mobbas och om du svarar emot så får den attackerade ta skiten. Eller hur! Hela Sverige ser ju ut så! Curlinglandet deluxe. Jag är inte otrevlig. Jag är rak och jag står upp för mig själv. Något som är väldigt ovanligt på sociala medier just pga av rädslan att få kommentarer som din. Grejen är att det biter inte på mig. Jag tycker fortfarande att man uppför sig och är trevlig även mot influensers eller offentliga människor. Hur svårt ska det vara liksom!?", skriver Åsa.

Pernilla delar dilemmat

Det här är inte första gången Åsa får den här typen av kritik.

Annons

"Detta är en stor anledning till att jag knappt gör samarbeten längre. Där jag på riktigt från hjärtat visar sjukt bra saker. Med bra rabatter. För folk VILL hitta fel. VILL vara elaka och otrevliga. Allt eget skit ni bär på ska någon annan behöva ta ansvar för!? WHY!? Ja.. jag är trött på det. Om du inte har en aning om vad jag pratar om nu så avfölj hellre eller scrolla vidare. Svårare än så är det inte!", skriver Åsa.

Det här är något som Åsa har gemensamt med sin makes exfru, Pernilla Wahlgren. Hon har också fört den här frågan – tonen på de sociala medierna – på tal.

– För min del, min stora skräck är att folk ska tycka att jag har hybris på riktigt. För ibland kan jag känna så här att ”kan jag verkligen lägga ut att vi sålt ut ännu en arena som vi spelade på igår?”, säger Pernilla i ett avsnitt av sin podcast Wahlgren & Wistam.

– Jag vill inte att folk ska tycka att ”usch det går inte att följa henne, för hon har ju fått hybris på riktigt”.

Annons