Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Åsa Ingrossos ilska över ryktena: "Skitsnack"

25 aug, 2021, 14:00 
AvIndra Nordemar

Tillsammans driver Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso ett krogimperium.
Men det är många som ifrågasätter framgången. Nu har Åsa fått nog och avslår ryktena som florerar.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Åsa och Emilio Ingrosso träffades för drygt tio år sedan och föll pladask för varandra. I dag är de gifta och bosatta i Palma på Mallorca, där de driver flera restauranger tillsammans, och numera även två i Stockholm.

Men vägen till parets krogimperium har inte varit spikrak. Det har florerat flera rykten om att makarna lånat pengar av Bianca Ingrosso, Emilios föräldrar och även Åsas föräldrar, som de inte lyckats betala tillbaka.

När en av deras restauranger nu har stängt är det flera som undrar varför... Men Åsa Ingrosso avslår ryktena i ett ilsket inlägg på Instagram.

Chockryktet om Åsa och Emilio Ingrossos krogimperium

2015 öppnade Åsa och Emilio sin första "La Parla"-restaurang i Santa Catalina i Palma

"Den minsta av dem alla men ändå hjärtat i hela vår La Perla värld.", skriver Åsa på Instagram.

Annons

Men krogen har åkt på en hel del stryk de senaste två åren.

"Vår fina skylt på framsidan stal någon redan innan Corona. Vad man nu ska med den till? Vi hörde även att det gick ett rykte på ngn av Mallorca sidorna på FB att vår älskade Catalina restaurang var till salu? Att vi blivit av med den och jada jada..", skriver Åsa och fortsätter:

"Svenskar är svenskar och ibland har jante och missunnsamhet fått flytta med hela vägen från Sverige till Mallorca. Jag undrar verkligen hur detta skitsnack ens uppkommit? Så alltså NEJ! Den har ALDRIG varit till salu! Den är vår och den kommer fortsätta vara vår. Kom igen nu! Skulle vi sälja vårt hjärta? Aldrig i livet. Den betyder mer för oss än någon annan restaurang."

Sanningen om "La Perla" – därför har Åsa och Emilio stängt ner

Eftersom Santa Catalina-restaurangen är av det mindre slaget och restriktionerna i Spanien endast tillåter hälften så många gäster som den rymmer, är det inte värt för Ingrosso-paret att hålla den öppen.

Under tiden passar Åsa och Emilio i stället på att ge den ett "ansiktslyft".

"Ja den är fin nu. Vi vet. Men en uppfräschning mår alla gott av och vi tycker ju det är sååå roligt. Så för er som väntar och längtar efter Catalina. Så fort vi bara kan öppnar vi igen." avlutar hon.

Foto: TT

Annons