Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Åsa Ingrossos sanning om Emilio Ingrosso "Tänk om folk visste"

17 jul, 2022, 16:00 
Åsa Ingrossos sanning om Emilio Ingrosso "Tänk om folk visste"

Åsa Ingrosso har ett viktigt budskap som är tydligt...

Annons
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendetBrand logo
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendet

"Stort grattis" är det många som hälsar till familjefar och make Emilio Ingrosso på hans födelsedag, han fyller ju hela 57 år!

Bianca Ingrosso – pappas prinsessa

Bland de som gratulerar är 30 år yngre dottern tillika stjärn-entreprenören Bianca Ingrosso, 27. Hon har stora ord om sin pappa och glömmer nästan bort att tillägga att de fina orden är för att pappan just fyller år.

Foto: Instagram
Annons
Foto: Instagram

Åsa Ingrosso : "Jag har sett hur hemskt det har skadat dig"

Det är inte bara barnen som prisar sin pappa – Även inredaren och krogägaren Åsa Ingrosso, Emilios fru, är beredd att förklara vad hennes man fått utstå och hur mycket han betyder för henne.

"Du har ett sånt fint lugn i ansiktet. Det där lugnet kom för något år sen. En inre frid som äntligen, äntligen nått både hjärta själ och ögon. Som du har fått kämpa för att ta dig tillbaka till någon form av en human bild av dig. Andras bild av dig. Jag har sett hur hemskt det skadat dig."

Åsa ingrosso fortsätter sitt känslosamma inlägg med att berätta om sin version av Emilio Ingrosso.

Annons

"Vi som är och varit dig nära vet och har alltid vetat vem du är och vi älskar dig så. Jag ska inte säga högt vad jag tycker om dom som gjort dig så illa, för det är din födelsedag och vi är här och mår så bra. Men gudarna ska veta hur illa och orättvist behandlad du blivit. Tänk om folk visste."

Åsa förklarar alltså en väldigt missförstådd Emilio Ingrosso och väljer att posta en bild där hon och Emilio ler stort mot kameran.

Vad fint att familjen grattar varandra stort på bemärkelsedagar!

Foto: TT, Instagram

Annons