Åsa Ingrossos vändning i äktenskapet med Emilio – vill lämna

Åsa Ingrossos vändning i äktenskapet med Emilio – vill lämna

Åsa och Emilio Ingrosso har allt och lite till, men nu vill hon ha mer.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
1:02

Efter reklamen: Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

(1:02)

Slå på ljud

Emilio och Åsa Ingrosso har varit bosatta i Palma på Mallorca sedan många år tillbaka. Det var också där som de hade sitt drömbröllop 2015. Men bröllopsnatten blev inte lika himmelsk. Efter ett par timmars sömn var det upp och hoppa.

Da hade nämligen en stor restaurangöppning att förberedda inför – deras allra första "La Perla". Sedan dess har makarna skapat ett krogimperium, både i Palma och i Stockholm.

– Jag kan säga så här, vårt vinnande koncept är att jag är en expert på att starta, jag kan starta tusen olika koncept i veckan. Och hon är expert på att avsluta dem, för jag är katastrof på att avsluta. Det är perfekt. Det hade varit värre om båda ville starta och båda ville avsluta, har Emilio sagt.

Åsa Ingrossos vändning med Emilio – vill ha mer

Makarna pendlar just nu mellan Stockholm och Palma, på grund av deras restauranger. De har en lyxig våning i Vasstan, och en häpnadsväckande på Mallorca. Men nu avslöjar Åsa att hon längtar efter mer.

Drömmen är Franska Rivieran.

– Jag vill alltid vidare till något större eller nytt. När jag känner att jag kan något så lämnar jag. Jag har alltid älskar Frankrike och gråter av lycka när jag är där. Italien är också charmigt, men väldigt mycket ”Amore, amoooore!” som inte alltid känns så genuint. Frankrike har romantiken, det estetiska men också det lite kargare som jag gillar, som påminner lite om Sverige, berättar Åsa för Amelia.

Ännu är det ingenting som blivit till verklighet, men sett till deras tidigare åtaganden känns det definitivt inte som en omöjlighet.

Foto: TT

LÄS MER: Tittarilska mot TV4 efter missen i direktsändning: "Så ledsamt"

LÄS MER: Anders Öfvergård bryter upp – säljer huset för svindlande belopp

LÄS MER: Linda Lindorffs plötsliga barnbesked – ändrat sig helt