Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Avslöjar! Melinda och E-Type har lämnat landet – bara dagar efter bröllopet

19 sep, 2023, 08:09 

Nu är det dags för smekmånad!

Annons

Under lördagen ägde ett av årets stora kändisbröllop rum – nämligen det mellan Martin ”E-Type” Eriksson och Melinda Jacobs. Det var kändistätt och tårfyllt när de sa "ja" till varandra i Vadstena Klosterkyrka.

Nu kan Svensk Damtidning avslöja att paret lämnat landet.

6 saker du inte visste om Melinda JacobsBrand logo
6 saker du inte visste om Melinda Jacobs

Melinda Jacobs och Martin "E-Type" Erikson lämnar landet

Svensk Damtidning kan berätta att flera vittnen såg Melinda och Martin på Arlanda under tisdagsförmiddagen, förväntansfulla och redo att åka på sin bröllopsresa!

Paret hade klätt sig anonymt – Martin i keps, och gick nästan inte att urskilja från resten av massorna som gjort sig redo att fly regnet hemma i Sverige. Det gick inte heller att undgå hur kära de såg ut att vara.

Martin såg ut att sondera taxfreen noggrant, och bar sedan stolt på sin välfyllda påse runt på terminalen. Vad den innehåller är okänt, men förmodligen något som kommer komma till användning under resan.

Annons

Melinda bar den lite mer än halvår gamla Izadora i bärsele, medan det Martins boardingpass såg ut att strula. Den nyblivna hustrun väntade tålmodigt medan han såg till att lösa problemen.

Melinda Jacobs och Martin Eriksons smekmånad efter bröllopet

Vart resan går är oklart, men det var flera flighter som avgick från Arlanda kring den tiden det nygifta paret befann sig på flygplatsen. Till Malaga, Valencia, New York eller Nice – ja, möjligheterna är många.

När Svensk Damtidning talade med Melinda Jacobs strax innan bröllopet ville hon inte avslöja några detaljer om vad som sker efter bröllopet:

– Vi har planerat en smekmånad, men vad vi ska göra får ni se på sociala medier.

Det gäller alltså att hålla koll på Melindas Instagram för att se vart flygplanet landar.

Melinda Jacobs och E-types bröllop
Det nygifta paret lämnar Sverige!

Foto: TT

Annons