Därför bor Anne Lundberg inte med maken

Anne Lundberg

Anne Lundberg

SVT-programledaren Anne Lundberg pendlar mellan Ystad och Stockholm. Maken Simon Lindfors hittar man ibland på annat håll.
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla
Slå på ljud

Anne Lundberg är ett bekant ansikte i TV-rutan. SVT-profilen leder bland annat Antikrundan, Antikmagasinet och Husdrömmar.

På sin fritid är det mycket hemmamys som gäller. Till Hälsoliv beskriver 54-åringen sig själv som en "hemmaräv" som älskar att tända en brasa och njuta av en lång frukost.

Och Anne har faktiskt inte bara ett hem. Livet på skånska landsbygden kombineras med centrala Stockholm.

Där har Anne numera en övernattningslägenhet. Allt tack vare kärleken Stefan Lindfors.

Anne Lundberg om övernattningslägenheten

Både Anne Lundberg och Stefan Lindfors reser en hel del genom sina jobb. Det här innebär att makarna båda är sambos och särbors, beroende på när man frågar.

Anne och Stefan bor dock främst i sitt landsbygdshem, en gammal skola på 300 kvadrat utanför Ystad. Men ibland blir det Mariatorget i Stockholm.

– Tack vare Stefan har jag nu en bostadsrätt vid Mariatorget i Stockholm, en liten övernattningslägenhet, säger Anne till Hälsoliv.

I en intervju med Leva & Bo har Anne klargjort att det är Stefan som äger lägenheten. Att hon får använda den som sin övernattningslägenhet kan bara beskrivas som en kärleksgåva!

Det finns också fördelar med att inte alltid bo med varandra, har Anne tidigare sagt till Expressen.

– Det är väldigt bra för romantiken att få längta efter varandra.

Anne Lundberg

Anne Lundberg om livet som gift

Anne Lundberg och Stefan Lindfors träffades för fyra år sedan genom hennes granne, som också råkar vara Stefans storbror.

Sommaren 2019 gifte sig paret i Grekland. Det var på den vackra ön Paros som Anne och Stefan sa "ja" till varandra framför barn, syskon och vänner.

Livet som gift passar Anne utmärkt, berättar hon för Hälsoliv.

– Det är fantastiskt härligt. Egentligen är det inte så stor skillnad på att vara gift. Men det är ganska härligt att kunna säga orden ”min man”. I alla år har jag fått säga ”min pojkvän”.

LÄS MER: Avslöjar: Bråken och hemliga festerna i Antikrundan

LÄS MER: TV4-legendaren tvingas bort från rutan: "Väldigt surt"

LÄS MER: Tara Moshizi i bråk med SVT: “Alarmerande”

Foto: TT