Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bakslaget efter Pernilla Wahlgrens kärlekslycka: "Är deppig"

18 okt, 2021, 10:00 

Pernilla Wahlgrens kärlekslycka med Christian Bauer har fått en mörk baksida.

Annons
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer ägnade sig åt en god dos hemlighetsmakeri innan de vågade visa upp sin kärlek offentligt. Den slutgiltiga bekräftelsen kom när Pernilla la upp en bild på sig och Christian på sitt Instagram-konto.

"Man kan hitta kärleken igen trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta. Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den", skrev Pernilla i bildtexten.

Pernilla Wahlgrens kärlekslycka väcker blandade känslor

Och nu gläds hela Sverige åt Pernillas kärlekslycka. Alla utom en.

Philip Österlund är tillsammans med influencern och inredningsexperten Ellinor Löfgren. Hon har på sitt Instagram-konto avslöjat att Philip har närt en ganska långvarig kändisförälskelse – och det är just Pernilla Wahlgren som är föremål för hans bubblande känslor.

Annons

Ellinor avslöjade detta i en händelse, där hon berättade att hon och Philip kollat på Wahlgrens värld tillsammans.

– Det är fantastiskt. Bianca och Pernilla är experter på underhållning. Jag skrattar så mycket varenda gång, säger Ellinor.

– Min kille är förälskad i Pernilla Wahlgren. Det har han alltid varit. Han skrattar åt alla hennes skämt. Så jag tror att han är den ende i Sverige som är deppig över att hon har träffat en kille.

"Tyvärr – han är ihop med mig"

Ellinor är dock inte svartsjuk. Hon tar det hela med en klackspark.

– Jag unnar honom den kärleken. Men tyvärr, han är ihop i mig istället, säger hon.

Pernilla har också tagit Philips kärlek med exakt rätt dos glimt i ögat. Hon har delat vidare Ellinors händelse på sitt eget Instagram-konto, med några glada emojis för att signalera att hon skrattat gott åt "bekännelsen".

Annons